Site icon NewsIT
16:23 Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

Ο Σαμαράς επανέλαβε τις γνωστές ακροδεξιές του κορώνες”

Ο πόλεμος των ιδεών που κήρυξε ο κ. Σαμαράς είναι μια διαρκής προσπάθεια για την συγκρότηση της νέας ακροδεξιάς, δήλωσε ο Π. Σκουρλέτης.

«Ο πόλεμος των ιδεών που κήρυξε ο κ. Σαμαράς είναι μια διαρκής προσπάθεια για την συγκρότηση της νέας ακροδεξιάς» ήταν το σχόλιο του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Π. Σκουρλέτη, με αφορμή την ομιλία του πρωθυπουργού στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ.

«Συνεπής στο διχαστικό του κήρυγμα, ο κ. Σαμαράς επανέλαβε τις γνωστές ακροδεξιές του κορώνες, γυρίζοντας την ίδια του την παράταξη και την πολιτική αντιπαράθεση δεκαετίες πίσω σε άλλες εποχές» ανέφερε ο κ. Σκουρλέτης.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Σαμαράς δεν μίλησε για τις πραγματικές αιτίες που μας έφεραν ως εδώ ενώ δεν έχει ξεκαθαρίσει «πότε έλεγε την αλήθεια [..] Όταν χαρακτήριζε το μνημόνιο ως λάθος συνταγή ή σήμερα που το εφαρμόζει με απαράμιλλο δογματισμό, θεωρώντας το ως μονόδρομο και αδιαφορώντας για τις καταστροφικές του συνέπειες;»

Τέλος υπογράμμισε ότι «το βασικό δίλημμα που τίθεται στην ελληνική κοινωνία είναι μνημόνιο ή δημοκρατία».

Διαβάστε επίσης:

Όλα στον αέρα! Δεν συμφώνησαν κυβέρνηση – τρόικα – Λίστες με υπαλλήλους προς απόλυση κάθε μήνα μέχρι τον Σεπτέμβριο ζητούν οι δανειστές

Νέο Μνημόνιο με αλλαγές σε κατώτατο μισθό και ομαδικές απολύσεις
 
Σαμαράς: Νεοναζί όσοι βρίζουν τον Αντετοκούνμπο
 
Αμέριμνος στη Σέριφο ο Γιώργος Παπανδρέου – Δείτε φωτογραφίες

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version