Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Οικονόμου σε Τσίπρα: Προσπαθεί να συκοφαντήσει και να αμαυρώσει τη διεθνή εικόνα της πατρίδας μας

Οικονόμου σε Τσίπρα: Προσπαθεί να συκοφαντήσει και να αμαυρώσει τη διεθνή εικόνα της πατρίδας μας

Σκληρή απάντηση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Αλέξη Τσίπρα για την ανάρτηση κατά του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης συνέκρινε τον Πρωθυπουργό με τον Βίκτορ Όρμπαν.

Στη δήλωσή του ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, για την ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Αλέξη Τσίπρα αναφέρει τα εξής:

«Ο κ. Τσίπρας ενοχλείται έντονα όταν ο Πρωθυπουργός αποδομεί, με τον πλέον αδιαμφισβήτητο τρόπο, το αφήγημα που έχει υιοθετήσει ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ. Ένα αφήγημα που επιχειρεί, με μονομερή και αβάσιμα στοιχεία, να συκοφαντήσει και να αμαυρώσει τη διεθνή εικόνα της Πατρίδας μας. Ο Πρωθυπουργός έδειξε σε όλους ότι στην Ελλάδα όποιος θέλει μπορεί να γράφει και να λέγει ό,τι θέλει. Όσο για την “Αυγή”, ο μοναδικός που παρά λίγο να διακόψει την κυκλοφορία της ήταν ο ιδιοκτήτης της, δηλαδή ο ΣΥΡΙΖΑ του κ. Τσίπρα».

Νωρίτερα, με μια δηκτική ανάρτηση, ο Αλέξης Τσίπρας, είχε αναφέρει ότι «μετά τη σφοδρή επίθεση του Malik Azmani, αντιπρόεδρου του Renew Europe, δηλαδή της Ομάδας του Μακρόν στην Ευρωβουλή, για τη κατάντια της ελευθερίας του Τύπου στην Ελλάδα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης απάντησε κραδαίνοντας την «Αυγή» και τη «Δημοκρατία» στο Ευρωκοινοβούλιο».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις