Πολιτική

Οργή Γεωργιάδη όταν η Ζ.Κωνσταντοπούλου έκανε νύξη για συγγενικό του πρόσωπο στην λίστα

Πολλά ήταν τα “γαλλικά” που ακούστηκαν όταν ο Αδωνις Γεωργιάδης έμαθε ότι η Ζωή Κωνσταντοπούλου σκόπευε να δημιουργήσει θέμα, ότι συγγενικό του πρόσωπο είναι στην λίστα Λαγκάρντ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το συγγενικό πρόσωπο στο οποίο αναφερόταν η κα Κωνσταντοπούλου ήταν ο πρώην σύζυγος της κας Ευγενίας Μανωλίδου, η οποία είναι η συζυγος του Αδωνι Γεωργιάδη.

Ωστόσο, αυτό είναι κάτι που είναι γνωστό και εκτός αυτού ο πρώην σύζυγος της κας Μανωλίδου δεν είναι συγγενικό πρόσωπο του κ. Γεωργιάδη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Προανακριτική για λίστα Λαγκάρντ – Εικόνα απαξίωσης από τα περιστατικά καφενείου μεταξύ βουλευτών

Καπερνάρος: Θα γίνει μακελειό!

Ενοχλημένοι και οι υπάλληλοι της Βουλής από την Ζ.Κωνσταντοπούλου

Πρωινός καβγάς on air με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου! – ΒΙΝΤΕΟ

Ο πρώτος τραυματίας στην Προανακριτική είναι γεγονός!

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παύλος Μαρινάκης για τις απειλές που κατήγγειλε η Μαρία Καρυστιανoύ: Όταν λέμε ότι κάποιος θέλει να μας σκοτώσει τα παιδιά, και θέλουμε αυτό να ερευνηθεί, λέμε ονόματα
«Έχω απόλυτο σεβασμό σε μία μάνα που έχει χάσει το παιδί της και έχουμε κάθε λόγο να μην είμαστε από πριν αρνητικοί σε κάτι το οποίο λέγεται στο δημόσιο διάλογο»
Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης 3