Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Παναγιωτόπουλος και Καραγκούνης στον Ζαγοραίο – Ζητούν διευκρινήσεις για την έρευνα στο Μάτι

Παναγιωτόπουλος και Καραγκούνης στον Ζαγοραίο – Ζητούν διευκρινήσεις για την έρευνα στο Μάτι
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟ EUROKINISSI

Μετά το σάλο που προκλήθηκε σχετικά με το «μπλοκάρισμα» της εισαγγελικής έρευνας για το Μάτι, ο τομεάρχης Δικαιοσύνης της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Παναγιωτόπουλος και ο αναπληρωτής τομεάρχης Δικαιοσύνης, Κώστας Καραγκούνης, επισκέφθηκαν τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας, Ηλία Ζαγοραίο, προκειμένου να ζητήσουν διευκρινήσεις.

«Επισκεφθήκαμε τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών για να ζητήσουμε διευκρινήσεις σχετικά με τη συνέχεια της εισαγγελικής έρευνας για την τραγωδία στο Μάτι ιδίως μετά τη χθεσινή ξαφνική παραγγελία της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου η οποία ήδη έχει ανασκευαστεί με νεότερη προφανώς λόγω αυτής της αντίδρασης» τόνισε ο κ. Παναγιωτόπουλος, προσθέτοντας πως η έρευνα πρέπει να συνεχίσει με ταχείς ρυθμούς καθώς αυτό ζητούν οι οικογένειες των θυμάτων αλλά και ολόκληρη η κοινωνία.

Από την πλευρά του, ο κ. Καραγκούνης τόνισε : «Ανεξάρτητα από οποιοδήποτε έγγραφο, οποιασδήποτε αρχής θα πρέπει να κληθούν άμεσα τα υπαίτια πρόσωπα μέχρι σήμερα. Η κοινωνία βοά, είχαμε μία ανείπωτη τραγωδία. Ο κόσμος ζητάει εξηγήσεις» και πρόσθεσε πως γρήγορα η Δικαιοσύνη πρέπει να κάνει το αυτονόητο και να αποδώσει ευθύνες στους υπαιτίους για την τραγωδία στο Μάτι.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις