Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Πανελλήνιες: Επικό σποτ της ΚΝΕ! [vid]

Πανελλήνιες
Φωτογραφία από: Youtube

Με θέμα τις Πανελλήνιες το νέο σποτ της ΚΝΕ, με το οποίο η νεολαία του ΚΚΕ επιτίθεται στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Τα… μωράκια και τα μνημόνια.

Για μία ακόμη φορά ευρηματική η ΚΝΕ, η οποία δημοσίευσε ένα νέο σποτ. Σε αυτό “καυτηριάζει” την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τις Πανελλήνιες.

Το σποτ της ΚΝΕ για Πανελλήνιες και… μνημόνια

Το σποτ που ανήρτησε στο κανάλι της στο YouTube η Κομμουνιστική Νεολαία Ελλάδας, έχει “άρωμα” πανελληνίων. Αλλά και λίγο… μνημονίων.

Ξεκινά με την ένδειξη “2014” και το μήνυμα “Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΣΚΙΣΕΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ”. Αμέσως μετά δείχνει ένα βίντεο με ένα μωράκι που… ξεκαρδίζεται, ενώ ένας άνθρωπος μπροστά του σκίζει χαρτιά.

Στη συνέχεια εμφανίζεται το μήνυμα “2017… ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕ…”. “Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ”. Τότε τη… σκυτάλη από το μωράκι παίρνουν μικρά παιδιά, τα οποία επίσης ξεκαρδίζονται!

Και κάπου εκεί μπαίνουν οι… Black Sabbath! Εμφανίζεται το μήνυμα “ΟΛΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ… Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ” και εικόνες από μαθητικές πορείες.

Το μήνυμα αναφέρει “ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ”, με “χαλί” το “Paranoid” των Black Sabbath! “Παράνοια” δηλαδή και πιθανότατα η επιλογή του τραγουδιού δεν ήταν τυχαία, για το μήνυμα που περνάει η ΚΝΕ.

Το τελευταίο μήνυμα που εμφανίζεται στην οθόνη είναι το εξής: “ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΑ ΜΟΡΦΩΝΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΝΕΙ”.

Δείτε το βίντεο που έχει αναρτηθεί στο επίσημο κανάλι της ΚΝΕ, στο YouTube

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις