Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Πελώνη: Ο κ. Ανδρουλάκης είναι πιο κοντά στον ΣΥΡΙΖΑ στην πραγματικότητα από όσο θέλει να φανεί

Πελώνη: Ο κ. Ανδρουλάκης είναι πιο κοντά στον ΣΥΡΙΖΑ στην πραγματικότητα από όσο θέλει να φανεί

Για την υπόθεση των παρακολουθήσεων μίλησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ και στους δημοσιογράφους Ναντίν Χαρδαλιά και Γιώργο Παπακωνσταντίνου η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη. 

Η κα Πελώνη άφησε αιχμές για τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη ότι λέγοντας ότι «Θεωρώ ότι υπάρχει μια προϊούσα πολιτική ταύτιση και ο κ. Ανδρουλάκης είναι πιο κοντά στον ΣΥΡΙΖΑ από ότι θέλει στην πραγματικότητα να φανεί». Και πως δεν μπορεί να επιμένει σε αυτή τη μονοθεματικότητα. 

Αναφερόμενη στην υπόθεση είπε μεταξύ άλλων ότι από την αρχή η κυβέρνηση αναγνώρισε το λάθος έγιναν όλες οι απαραίτητες κινήσεις συμπεριλαμβανομένων και παραιτήσεων και για την ανάληψη της πολιτικής ευθύνης. Σημείωσε ότι δεν πρέπει να απαξιώνεται η ΕΥΠ και ο ρόλος της.

«Είναι ένα σημαντικό ζήτημα και η συζήτηση δεν πρέπει να γίνεται με όρους καφενείου και πολιτικής εκμετάλλευσης», είπε ακόμα. 

Για το θέμα της κλήσης του δημοσιογράφου Τάσου Τέλογλου τόνισε ότι «υπάρχει σε εξέλιξη μια δικαστική έρευνα σε ανώτατο εισαγγελικό επίπεδο και εμπιστευτική. Διάβασα κι εγώ αυτές τις αναρτήσεις ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρακολουθείτο ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε συνομιλίες με οικείους του με την σύζυγό του η οποία σας θυμίζω ότι έχει στοχοποιηθεί λυσσαλέα πολύ συχνά είναι προφανώς ένα επίσης πολύ σοβαρό ζήτημα και πρέπει να γίνει σε βάθος διερεύνηση αυτής της υπόθεσης».

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις