Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Πτώση F4-E Φάντομ – ΚΚΕ: Άμεσα φως στα αίτια της τραγικής συντριβής

Πτώση F4-E Φάντομ – ΚΚΕ: Άμεσα φως στα αίτια της τραγικής συντριβής

Να διερευνηθούν άμεσα όλα τα αίτια του δυστυχήματος της πτώσης του F4-E Φάντομ ζητεί το ΚΚΕ. Παράλληλα, ο Περισσός εκφράζει τα συλλυπητήριά του για τον θάνατο του συγκυβερνήτη του μαχητικού της Πολεμικής Αεροπορίας.

Για την πτώση του F4-E Φάντομ στην Ανδραβίδα με τον δεύτερο αξιωματικό να χάνει τη ζωή του, το ΚΚΕ επισημαίνει ότι «επείγει να διερευνηθούν άμεσα όλα τα αίτια του δυστυχήματος».

Το ΚΚΕ με ανακοίνωσή του εκφράζει «τα συλλυπητήριά του για την απώλεια του συγκυβερνήτη του F-4 Phantom II, που με τραγικό τρόπο έχασε τη ζωή του, κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής πτήσης».

«Μαζί με τις έρευνες για τον εντοπισμό του αγνοουμένου κυβερνήτη, επείγει να διερευνηθούν άμεσα όλα τα αίτια του θανατηφόρου δυστυχήματος», τονίζει, καταλήγοντας, η ανακοίνωση του κόμματος.

Όπως έχει επιβεβαιώσει το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας, νεκρός είναι ο 29χρονος Υποσμηναγός (Ι) Μάριος – Μιχαήλ Τουρούτσικας.

Στο μεταξύ, η έρευνα για τον εντοπισμό του αγνοούμενου κυβερνήτη του F-4 Φάντομ, τον 31χρονο Σμηναγό Ευστάθιο Τσιτλακίδη συνεχίζεται και θα είναι ολονύκτια.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις