Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Ρένα Δούρου: Προεκλογικό σποτ για την ακρίβεια μπροστά σε ένα ψυγείο

Ρένα Δούρου: Προεκλογικό σποτ για την ακρίβεια μπροστά σε ένα ψυγείο

Ένα προεκλογικό σποτ για την ακρίβεια ανέβασε στους λογαριασμούς της στα social media η Τομεάρχισσα Κλιματικής Αλλαγής, Περιβάλλοντος και Ενέργειας του ΣΥΡΙΖΑ, Ρένα Δούρου.

Η Ρένα Δούρου εμφανίζεται στο βίντεο μπροστά από το ψυγείο της και αφού βάζει ένα τάπερ μέσα σε αυτό, επιτίθεται στην κυβέρνηση για την ακρίβεια λέγοντας πως: «το ψυγείο κανενός μας και καμιάς μας δεν γεμίζει το ψυγείο με το food pass, market pass, τα ψέματα και τα επικοινωνιακά τεχνάσματα της κυβέρνησης Μητσοτάκη και του αντιπροέδρου της ΝΔ και αρμόδιου υπουργού.

Το ψυγείο μας γεμίζει με τις πολιτικές που έχουν ήδη εφαρμοστεί εδώ και πάρα πολύ καιρό από άλλες ευρωπαϊκές κυβερνήσεις για την αντιμετώπιση της ακρίβειας. Ο Αλέξης Τσίπρας και η επόμενη προοδευτική κυβέρνηση θα εφαρμόσει εκείνες τις πολιτικές που εφάρμοζε μέχρι το 2019, ώστε να μη χρειαζόμαστε τα κουπόνια του κ. Μητσοτάκη. Γιατί όχι, δεν είμαστε όλοι ίδιοι”.

“Τα ψέματα και τα τεχνάσματα του κ. Μητσοτάκη, δεν γεμίζουν το τραπέζι της Σαρακοστής. Η επόμενη προοδευτική κυβέρνηση έχει δεσμευθεί ότι θα εφαρμόσει πολιτικές εναντίον της αισχροκέρδειας & της ακρίβειας όπως έκανε η κυβέρνηση Σύριζα μέχρι το 19’. Χρόνια πολλά για αύριο”, έγραψε στην ανάρτησή της η Ρένα Δούρου.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις