Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Σαμαράς: «Κινδυνεύουμε να κρατάμε ομπρέλα την ώρα που βρέχει ανάπτυξη στην Ευρώπη»

Σαμαράς: «Κινδυνεύουμε να κρατάμε ομπρέλα την ώρα που βρέχει ανάπτυξη στην Ευρώπη»

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και έκκληση στους νοικοκυραίους, όπως είπε να πάνε να ψηφίσουν για να μην χαθούν οι θυσίες τους έκανε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 και στον Γιώργο Παπαδάκη.

«Κινδυνεύουμε να κρατάμε ομπρέλα, την ώρα που βρέχει ανάπτυξη στην Ευρώπη», είπε ο πρωθυπουργός αναφερόμενος στις ανακοινώσεις Ντράγκι για το πρόγραμμα αγοράς κρατικών ομολόγων από την ΕΚΤ.
Κατηγόρησε μάλιστα τον ΣΥΡΙΖΑ ότι πανηγύριζε για την απόφαση Ντράγκι χωρίς να έχει διαβάσει.

Ο κ. Σαμαράς είπε ότι οι τράπεζες προσέφυγαν στον ELA γιατί έγινε μεγάλη εκροή καταθέσεων από τις τράπεζες. «Μας δίνουν 10 δισ. μόνο για δύο εβδομάδες. Μπαίνουμε σε μία εξάρτηση», είπε χαρακτηριστικά.

Για τις δημοσκοπήσεις, είπε: «Αυτό που βλέπετε στις δημοσκοπήσεις θα αλλάξει».

Αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ είπε: «Με τσαμπουκάδες δεν γίνεται ανάπτυξη. Χρειάζεται σοβαρότητα. Δεν πρέπει να λέμε για φούσκες. Ενοχοποιούν την επιχειρηματικότητα. Ο κόσμος δεν θέλει να χάσει αυτά που κέρδισε με τις θυσίες του. Χωρίς Ευρώπη είμαστε χαμένοι».

Ο πρωθυπουργός απήθυνε έκκληση στον κόσμο να πάει να ψηφίσει. «Πρώτα πρέπει να πάει ο κόσμος στην κάλπη να ψηφίσει. Το μήνυμα που έστειλα στους νοικοκύρηδες είναι ότι το πρώτο κόμμα έχει να κερδίσει από τον εκλογικό νόμο 50 έδρες. Αν κάποιος πάει και ψηφίσει για παράδειγμα το Ποτάμι που σημαίνει ότι είναι υπέρ της Ευρώπης δίνει προβάδισμα στον ΣΥΡΙΖΑ και αφαιρεί το δικαίωμα από τη ΝΔ να συνεχίσει τις μεταρρυθμίσεις. Ετσι θα έχει υπουργό Εσωτερικών τον κ. Στρατούλη».

Εκλογές Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε