Site icon NewsIT
15:21 Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Σαμαράς σε Παπούλια: Πόλος σταθερότητας η Ελλάδα

"Θυμηθείτε που ήταν η Ελλάδα πριν από ένα χρόνο", είπε ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, τον οποίο ενημέρωσε για το ταξίδι του στις ΗΠΑ, τη συνάντησή του με τον Μπαράκ Ομπάμα και τις τελευταίες εξελίξεις ειδικά στο θέμα της Συρίας.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI

“Πριν ένα χρόνο, η περιοχή γύρω από την Ελλάδα έδινε μια αίσθηση σταθερότητας ενώ η Ελλάδα ήταν πηγή αστάθειας. Σήμερα αυτό το σκηνικό έχει αλλάξει 180 μοίρες. Η Ελλάδα είναι προπύργιο σταθερότητας και ασφάλειας σε μια περιοχή που κυριολεκτικά φλέγεται”, είπε ο Α. Σαμαράς στον Κάρολο Παπούλια.

Είναι η πρώτη συνάντηση των δυο ανδρών μετά την περίοδο των διακοπών.

Το πρώτο που ζήτησε να μάθει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ήταν πως πήγε το ταξίδι του κ. Σαμαρά στις ΗΠΑ. “Πως πήγε το ταξίδι στην υπερδύναμη”, ρώτησε τον πρωθυπουργό.

«Για αυτά τα θέματα είχαμε μια μακρά ανάλυση με τον Πρόεδρο Ομπάμα, συμπλήρωσε ο κ. Σαμαράς. Αυτή η αίσθηση σταθερότητας πρέπει να ενισχυθεί και στο εσωτερικό της χώρας. Έχουμε πολλά να συζητήσουμε» κατέληξε.

Βγαίνοντας από το Προεδρικό Μέγαρο ο πρωθυπουργός δήλωσε:

“Μίλησα με τον Πρόεδρο για τις ανησυχητικές – κυρίως – εξελίξεις στην περιοχή μας. Η Ελλάδα αναδεικνύεται σε παράγοντα περιφερειακής σταθερότητας προς τα έξω, και αυτό είναι πολύ σημαντικό, γι’ αυτό και πρέπει να ενισχύσουμε την εσωτερική μας σταθερότητα, ώστε να μην πάνε χαμένες και οι τεράστιες θυσίες και αγώνες του Ελληνικού Λαού.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νέα πυρά Ντόρας κατά Τρόικας – Το πρόγραμμά σας απέτυχε! – Οι πολίτες έφτασαν στα όριά τους!

Αφαίρεσαν την άδεια οπλοφορίας Βουλευτή της Χρυσής Αυγής

Γερμανοί βιομήχανοι: να υποθηκεύσει την περιουσία της η Ελλάδα

Μητσοτάκης: Μόνιμη η κινητικότητα στο Δημόσιο – Παράθυρο για παράταση από την τρόικα

Επίθεση Μπουτάρη σε Σαμαρά: “Δε μπορεί να έρχεται σαν κλέφτης στη ΔΕΘ!”

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version