Site icon NewsIT

Σε φαρμακείο ο Ιντζέ μόλις πάτησε στην Κομοτηνή

31.05.2018 | 21:09
Ιντζέ

Ένα φαρμακείο επισκέφθηκε ο Μουχαρέμ Ιντζέ κατά την ολιγόωρη παρουσία του στην Κομοτηνή.

Σύμφωνα με την Hurriyet, ο υποψήφιος του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος, Μουχαρέμ Ιντζέ, μπήκε σε ένα φαρμακείο και ζήτησε κάτι για τον λαιμό του.

Μιλάω πολύ, χάνω την φωνή μου. Υπάρχει κάποιο φάρμακο για την φωνή μου;”, φέρεται να είπε ο Ιντζέ. Ωστόσο, δεν βρήκε κάτι κατάλληλο…

https://twitter.com/piristinalevent/status/1002145165862162432

Το χρονικό της επίσκεψης Ιντζέ στην Κομοτηνή και η κίνηση που θα συζητηθεί

Όταν τον χαιρέτισε Ελληνίδα δημοσιογράφος ανταπέδωσε με μία καλημέρα στα ελληνικά και ένα «χάρηκα πολύ». Ο Μουχαρέμ Ιντζέ έμεινε για λίγο στο στο τουρικό προξενείο και στην συνέχεια περπάτησε την απόσταση μέχρι την αποκαλούμενη “τουρκική νεολαία”. Στη διαδρομή αυτή κόσμος τον χαιρέτισε και εκείνος ανταποκρίθηκε, ενώ έκανε χιουμοριστικά σχόλια με ιδιοκτήτη καταστήματος μπουγάτσας.

Φτάνοντας στον χώρο που είχε διαμορφωθεί για την ομιλία του έκανε μια κίνηση που θα συζητηθεί. Ο Μουχαρέμ Ιντζέ σηκώθηκε όρθιος πάνω στην καρέκλα και ζήτησε από όσους ήρθαν από την Τουρκία να σταθούν στη μία πλευρά της αυλής, προφανώς για να καταδείξει την παρουσία υποστηρικτών του στην Θράκη!

Ο Ιντζέ μίλησε στα τουρκικά φυσικά αλλά είχε φροντίσει να έχει μεταφραστή όταν δέχτηκε ερωτήσεις κυρίως από Έλληνες αλλά και Τούρκους δημοσιογράφους. Εκτός από όσα είπε για τους δυο έλληνες στρατιωτικούς, απαντώντας στο ερώτημα για ποιο λόγο κάνει επίσκεψη στην πόλη της Θράκης αφού δεν έχει ψηφοφόρους εδώ είπε πως έχει συγγενείς γι΄αυτό και έρχεται.

Νωρίτερα, ο Ιντζέ βγήκε από το αυτοκίνητο στο Τελωνείο Κήπων και στη διάρκεια του τυπικού ελέγχου συνάντησε Τούρκους οπαδούς που εκείνη την ώρα βρίσκονταν στα σύνορα και φωτογραφήθηκε μαζί τους. Ο υποψήφιος Πρόεδρος της Τουρκίας συνοδεύεται από δημοσιογράφους που καλύπτουν την παρουσία του στη Θράκη.

Αν και δεν υπάρχει καμία επίσημη αντίδραση από την κυβέρνηση, καθώς η επίσκεψη θεωρείται ιδιωτικού χαρακτήρα, οι αντιδράσεις είναι μεγάλες σε πολιτικό επίπεδο με αντιδράσεις τόσο από τα κόμματα της αντιπολίτευσης, αλλά και από βουλευτές των ΑΝΕΛ. Ο Μουχαρέμ Ιντζέ εν μέσω προεκλογικής εκστρατείας επιλέγει να έρθει… στην Ελλάδα και να μιλήσει σε μη Τούρκους πολίτες. Η Θράκη μπαίνει στο στόχαστρο και των κεμαλιστών, όπως ακριβώς μπαίνει εδώ και χρόνια και στο στόχαστρο του Ερντογάν. Μάλιστα ο Μουχαρέμ Ιντζέ θέλει να δείξει ότι σε αντίθεση με τον Ερντογάν εκείνος μπορεί προεκλογικά να πάει σε μια ευρωπαϊκή χώρα και να κάνει ομιλία, ενώ κάτι τέτοιο έχει απαγορευτεί στον Ερντογάν.

Με πληροφορίες από Xronos.gr, Hurriyet

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version