Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Σκόπια: “Χτύπημα” Καμμένου για τις αδιανόητες καταγγελίες δωροδοκίας!

Σκόπια: “Χτύπημα” Καμμένου για τις αδιανόητες καταγγελίες δωροδοκίας!
Φωτογραφία Αρχείου: Eurokinissi

Με ανάρτησή του στο Twitter, ο Πάνος Καμμένος αναφέρεται στα όσα -απίστευτα- έχουν δει το “φως” της δημοσιότητας για τα Σκόπια απόψε.

Στα Σκόπια επικρατεί αναβρασμός, με το αντιπολιτευόμενο VMRO να καταγγέλλει πως προσφέρθηκαν μέχρι και 2.000.000 ευρώ σε βουλευτές για να “πουλήσουν” την ψήφο τους!

Συγκεκριμένα, ο γενικός γραμματέας του αντιπολιτευόμενου συνασπισμού VMRO-DPMNE, Ιγκόρ Γιανούσεφ ήταν… καταπέλτης!

Έδωσε παραδείγματα βουλευτών στους οποίους προσφέρθηκαν 2.00.000 ευρώ, 1.000.000. ευρώ ή και 250.000 ευρώ ώστε να επηρεαστεί η ψήφος τους! Ξεκαθάρισε πως όλοι αρνήθηκαν και ευχαρίστησε τους νομοθέτες, γιατί είναι «στο πλευρό του λαού».

«Το Κοινοβούλιο έγινε αγορά και αρένα για εκβιασμό. Το Κοινοβούλιο περιβάλλεται από στοιχεία με ξυρισμένα κεφάλια, τα οποία είναι γνωστά στον υπόκοσμο», συμπλήρωσε κάνοντας λόγο για εκφοβισμό μέχρι και στις οικογένειες των βουλευτών!

«Είστε το τελευταίο φράγμα πριν από αυτή την τρελή κυβέρνηση. Θα επιβιώσουμε και θα κερδίσουμε», δήλωσε χαρακτηριστικά ευχαριστώντας τους βουλευτές που σύμφωνα με όσα δήλωσε, δεν υπέκυψαν στους εκβιασμούς και τις απόπειρες δωροδοκίας.

Σκόπια

“Ντρέπομαι” λέει ο Καμμένος για τα Σκόπια!

Ο υπουργός Άμυνας της Ελλάδας, Πάνος Καμμένος, πήρε θέση για όλα τα παραπάνω που γίνονται στα Σκόπια, με ανάρτησή του στο Twitter στην οποία αναφέρει:

“Ποιός θα φανταζόταν ότι στην Ευρώπη των αξιών και της δημοκρατίας οποίος δεν ψηφίζει κατά τις εντολες προφυλακίζεται και οποίος συμμορφώνεται παίρνει μπόνους 2.000.000€ μαύρο χρήμα. Ντρέπομαι”

Δείτε την ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό ο αρχηγός των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και υπουργός Άμυνας για τα Σκόπια

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις