Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Σκοπιανό: Η όλο νόημα ανάρτηση Ζάεφ και η βόλτα με τον Ντιμιτρόφ

Ζάεφ

– Ακόμη ένα επικοινωνιακό παιχνίδι των Ζάεφ – Ντιμιτρόφ στην προσπάθεια τους να κρατήσουν ζωντανή την διαπραγμάτευση για το Σκοπιανό
– “Είμαστε ενωμένοι και έχουμε κοινή γραμμή” διαμηνύουν στην Αθήνα… πάνω στις γουρούνες τους
– Μετά από τα δημοσιεύματα που τους ήθελαν να έχουν διαφωνίες για τις διαπραγματεύσεις στο Σκοπιανό, ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ “ανέβασε” κοινές τους φωτογραφίες στο Twitter – Οι δυο πολιτικοί βόλταραν σε χωριό μαζί με τις συζύγους τους
– Νωρίτερα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος διέψευσε τα περί κόντρας χωρίς ωστόσο να… πείσει

Οι προσπάθειες επίλυσης του ονοματολογικού για το Σκοπιανό όλα δείχνουν ότι έχουν πέσει στο κενό… Ωστόσο, επειδή πλησιάζει η σύνοδος του ΝΑΤΟ τον Ιούλιο η κυβέρνηση της ΠΓΔΜ κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να κρατήσει την διαπραγμάτευση “ζωντανή”!

Έτσι, μετά από τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον υπουργό Εξωτερικών, Νικολά Ντιμιτρόφ,  να έχει κόντρα με τον πρωθυπουργό της ΠΓΔΜ, Ζόραν Ζάεφ, η κυβέρνηση της ΠΓΔΜ προχώρησε σε ένα επικοινωνιακό παιχνίδι. Μάλιστα, ο Ζάεφ το μετέτρεψε σε προσωπική υπόθεση στέλνοντας παράλληλα και το μήνυμα του προς την Αθήνα.

Ζάεφ – Ντιμιτρόφ: Βόλτες στην εξοχή με τις γουρούνες τους

Την Κυριακή (10.06.2018) ο Ζόραν Ζάεφ “ανέβασε” στο Twitter φωτογραφίες του με τον Ντιμιτρόφ και τις συζύγους τους.

Οι δυο πολιτικοί “βόλταραν” στη Στρούμιτσα με τις συζύγους τους οδηγώντας γουρούνες, ενώ έστειλαν μήνυμα στην Αθήνα γράφοντας: «Στην ίδια γραμμή».

Δείτε ολόκληρη την ανάρτηση και τις φωτογραφίες

Κυβερνητικός εκπρόσωπος: “Δεν υπάρχουν διαφορετικές θέσεις και διαφωνίες στην κυβέρνηση”

Δεν υπάρχουν διαφορετικές θέσεις και διαφωνίες στην κυβέρνηση του Ζόραν Ζάεφ, δήλωσε νωρίτερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Μίλε Μποσνιακόφσκι με αφορμή δημοσιεύματα σε ορισμένα μέσα ενημέρωσης.

Ο ίδιος τόνισε πως η κυβέρνηση της ΠΓΔΜ ενωμένη ασχολείται με την επίλυση των διαφορών, καθώς και για την ενίσχυση της αξιοπρέπειας και της ταυτότητας των πολιτών της Δημοκρατίας.

Ο πρωθυπουργός Ζόραν Ζάεφ, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκολα Ντιμιτρόφ και όλα τα μέλη της κυβέρνησης είναι σταθερά προσηλωμένοι και ασχολούνται με την ίδια, ενιαία γραμμή, για την επίλυση των διαφορών και την ενίσχυση της αξιοπρέπειας και της ταυτότητας των πολιτών της χώρας , ανέφερε ο Μποσνιακόβσκι.

Η κυβέρνηση και όλα τα μέλη της ενεργούν από κοινού για την επίτευξη του στρατηγικού στόχου της Δημοκρατίας, την ένταξη στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ και μέσα από τη διαδικασία αυτή την εξασφάλιση μιας καλύτερης ζωής για όλους τους πολίτες της χώρας, υπογράμμισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις