Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

“Σκοτωμός” Κανέλλη – Μπογδάνου για τον διαδηλωτή του ΠΑΜΕ – video

“Σκοτωμός” Κανέλλη – Μπογδάνου για τον διαδηλωτή του ΠΑΜΕ – video

Τέσσερις ημέρες μετά το συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ ενάντια στην επίσκεψη Πομπέο το Σάββατο (05.10.2019) και τα επεισόδια που σημειώθηκαν μπροστά από το άγαλμα Τρούμαν.

Καλεσμένη στην εκπομπή “οι Αταίριαστοι” στο ΣΚΑΪ και ερωτηθείσα για τον διαδηλωτή του ΠΑΜΕ που φαίνεται σε φωτο να προσπαθεί να ρίξει κλωτσιά σε άνδρα των ΜΑΤ που είναι στα επεισόδια, η κ. Κανέλλη σημείωσε ότι προσπαθούσε να τον αποτρέψει από το να χτυπήσει άλλον διαδηλωτή.

Έκανε λόγο για απρόκλητη επίθεση των ΜΑΤ στους διαδηλωτές επειδή πέταξαν μπογιές στο άγαλμα Τρούμαν, ενώ μίλησε για “χαφιεδισμό και ρουφιανιλίκια”, αναφερόμενη προφανώς στον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, ο οποίος το πρωί της Δευτέρας ανέφερε στον αέρα του ΣΚΑΪ το όνομα και αναλυτικά στοιχεία για τον νεαρό διαδηλωτή.

Η κ. Κανέλλη επιτέθηκε στον κ. Μπογδάνο και για τα όσα γενικά έχει πει αυτές τις μέρες για το ΚΚΕ και την ιστορία του αλλά και για το Κυπριακό ΑΚΕΛ.

“Παίρνω περισσότερους σταυρούς από αυτήν”

Ο βουλευτής της ΝΔ ζήτησε να παρέμβει στην εκπομπή για να απαντήσει. Ανέφερε λοιπόν πως δεν αποκάλυψε τα στοιχεία αλλά απλώς τα αναπαρήγαγε, κάτι που όπως είπε γι αυτόν είναι αυτονόητο.

Επίσης είπε πως τα όσα είπε τον θέτουν σε κίνδυνο, καλώντας την να μάθει το “πως λειτουργεί ο χώρος που την ακούει”, αφήνοντας έτσι υπονοούμενα για την δράση του ΚΚΕ, για το οποίο μάλιστα υποστήριξε πως έχει “χρεοκοπημένη ιδεολογία”.

Κλείνοντας ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος τόνισε πως δεν έχει ανάγκη να στοχοποιήσει το ΚΚΕ και την κ. Κανέλλη αφού στην Α’ Αθήνας… παίρνει περισσότερους σταυρούς από αυτήν.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις