Πολιτική

Στο νοσοκομείο ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά από ατύχημα με το ποδήλατο

Αφού του παρασχέθηκαν οι απαραίτητες πρώτες βοήθειες, αποχώρησε από το νοσοκομείο
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ατύχημα είχε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών του διακοπών στα Χανιά, όταν έπεσε με το ποδήλατο και χρειάστηκε να επισκεφτεί το νοσοκομείο.

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, μετέβη τη Δευτέρα 11.08.2026 στο Νοσοκομείο Χανίων, προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες για μικροτραυματισμό που είχε, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης πήγε στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου μετά την πτώση που είχε την ώρα που έκανε ποδήλατο.

Από την πτώση φαίνεται πως τραυματίστηκε στο χέρι, ενώ είχε μικρές εκδορές και εγκαύματα σε ορισμένα σημεία του σώματός του, τα οποία προκλήθηκαν από την τριβή.

Κατά την παραμονή του στο νοσοκομείο, ο πρωθυπουργός συνομίλησε με πολίτες και εργαζόμενους. Αφού του παρασχέθηκαν οι απαραίτητες πρώτες βοήθειες, αποχώρησε από το νοσοκομείο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Το Ισραήλ ξεκαθαρίζει για την «Ασπίδα του Αχιλλέα»: Υπό αποκλειστικό ελληνικό έλεγχο ο πηγαίος κώδικας που θα αναπτυχθεί
Θα αναπτυχθεί ειδικός ελληνικός πηγαίος κώδικας με μεταφορά ισραηλινής τεχνογνωσίας - «Οποιεσδήποτε τροποποιήσεις ή προσθήκες θα παραμείνουν υπό αποκλειστικό ελληνικό έλεγχο»
Barak, θόλος, Ισραήλ 24
Παππάς για απουσία Πολάκη από τη ΔΕΘ: «Μην αναζητάτε φουρτούνες εκεί όπου υπάρχει μπουνάτσα» – «Το σκαρί του ΣΥΡΙΖΑ αποδείχθηκε πολύ γερό»
Ο γραμματέας της ΚΕ του κόμματος απαντά στα σενάρια για τον βουλευτή Χανίων - «Δεν χαμηλώνει ο πήχης των φιλοδοξιών» - Η Novartis και η πρόκληση προς την Ντόρα Μπακογιάννη
Πολάκης και Παππάς
Κυριάκος Μητσοτάκης: Η Ελλάδα δεν απειλεί κανέναν – Σταθερότητα δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση υποχωρητικότητα ούτε ανοχή σε τετελεσμένα
Το μήνυμα του πρωθυπουργού μετά την τριμερή Ελλάδας - Κύπρου - Αιγύπτου – «Η οριοθέτηση θαλασσίων ζωνών μπορεί να επιτυγχάνεται με διάλογο» – Γάζα, Κυπριακό, ναυσιπλοΐα και ενέργεια στην ατζέντα - Θερμή υποδοχή στο Ελ Αλαμέιν
Χριστοδουλίδης, Αλ Σίσι και Μητσοτάκης
26