Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου στον τόπο του δυστυχήματος

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου στον τόπο του δυστυχήματος

Στον τόπο της τραγωδίας στα Τέμπη με τους 40 νεκρούς και τους δεκάδες τραυματίες και αγνοούμενος από τη σύγκρουση τρένων βρέθηκε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η οποία άφησε λουλούδια μέσα και έξω από τα κατεστραμμένα βαγόνια στη μνήμη των θυμάτων.

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (1.3.2023) στα Τέμπη, εκεί όπου δύο τρένα συγκρούστηκαν τα ξημερώματα σε ένα τραγικό δυστύχημα με δεκάδες νεκρούς, τραυματίες και αγνοούμενους. Οι επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης συνεχίζονται στο σημείο και θα συνεχιστούν για όλη την υπόλοιπη ημέρα.

Με συνοδεία διασωστών και ανθρώπων της πυροσβεστικής, η Κατερίνα Σακελλαροπούλου έκανε αυτοψία στον τόπο της τραγωδίας και άφησε μερικά λουλούδια μέσα και έξω από τα κατεστραμμένα βαγόνια. Υπενθυμίζεται ότι έχει κηρυχθεί εθνικό πένθος και οι κηδείες των θυμάτων θα γίνουν δημοσία δαπάνη.

«Οι σκέψεις μου είναι στους νέους ανθρώπους που ταξίδευαν και έχασαν τη ζωή τους, στους συγγενείς τους, στους τραυματίες που ελπίζουμε να συνέλθουν γρήγορα καθώς ήδη συνεχίζονται οι προσπάθειες των Αρχών για απεγκλωβισμό», δήλωσε νωρίτερα η Κατερίνα Σακκελαροπούλου, κατά την επίσκεψή της στο Κισινάου, την οποία διέκοψε λόγω του δυστυχήματος στα Τέμπη.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις