Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Σύλληψη Μπαρμπαρούση: Επέστρεψε χθες στην Αττική – Έμενε στο σπίτι φίλης του στην Πεντέλη

Σύλληψη Μπαρμπαρούση: Επέστρεψε χθες στην Αττική – Έμενε στο σπίτι φίλης του στην Πεντέλη

– Ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης λέει ότι επέστρεψε χθες το απόγευμα στην Αττική
– Χρησιμοποίησε ορεινούς και επαρχιακούς δρόμους για να αποφύγει τα μπλόκα
– Πως έφτασε η Αντιτρομοκρατική στη σύλληψη Μπαρμπαρούση στην Πεντέλη σε σπίτι φίλης του

Η σύλληψη Μπαρμπαρούση έγινε σήμερα το πρωί από άνδρες της Αντιτρομοκρατικής. Οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες την ώρα που έβγαινε από σπίτι στην περιοχή της Πεντέλης. Είχε βρει καταφύγιο σε σπίτι φίλης του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του newsit.gr ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης δεν προέβαλε καμία αντίσταση, αντίθετα όταν είδε τους άνδρες της Αντιτρομοκρατικής σήκωσε τα χέρια του ψηλά.

Είναι χαρακτηριστικό ότι κατά τη διάρκεια της σύλληψης έμοιαζε μάλλον τρομαγμένος, ενώ φάνηκε να μην έχει συνειδητοποιήσει τη σοβαρότητα της κατηγορίας σε βάρος του. Είπε στους αστυνομικούς ότι σκόπευε τις επόμενες ημέρες μετά την παρέλευση του αυτοφώρου, ωστόσο όταν οι αστυνομικοί τον ενημέρωσαν ότι διώκεται για κακούργημα φάνηκε να εκπλήσσεται.

Καλά πληροφορημένες πηγές του newsit.gr αναφέρουν πως είπε στους αστυνομικούς ότι επέστρεψε στην Αττική χθες το απόγευμα.
Για να αποφύγει τα μπλόκα που είχαν στηθεί χρησιμοποίησε όπως είπε ορεινούς και επαρχιακούς δρόμους.
Το αυτοκίνητό του εντοπίστηκε σε κοντινή απόσταση από το σπίτι όπου πέρασε το βράδυ στην περιοχή της Πεντέλης.

Οι αστυνομικοί αφού συνέλαβαν τον Κωνσταντίνο Μπαρμπαρούση προσήγαγαν στην ΓΑΔΑ και τη γυναίκα που τον φιλοξένησε στο σπίτι της οδού Κυβέλης, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι αφέθηκε ελεύθερη και είναι πολύ πιθανό να μην την ασκηθούν διώξεις.

Ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης φέρεται να διέφυγε από τους αστυνομικούς το βράδυ της Παρασκευής κινούμενος με μεγάλη ταχύτητα στον Ιόνια Οδό. Από εκείνη την ώρα ήταν καταζητούμενος και στην περιοχή κοντά στο χωριό Μπαμπίνι από όπου κατάγεται αλλά και στην ευρύτερη περιοχή του Αστακού Αιτωλοακαρνανίας είχαν στηθεί δεκάδες μπλόκα, ενώ άνδρες της Ασφάλειας και της Αντιτρομοκρατικής έκαναν έρευνες σε σπίτια και στάνες.

Καλός γνώστης της περιοχής ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης φαίνεται ότι κατάφερε να κρυφτεί για σχεδόν δύο 24ωρα και στη συνέχεια, όπως τουλάχιστον είπε στους αστυνομικούς, αποφάσισε να επιστρέψει στην Αττική.

Το μαύρο Volvo του Κ. Μπαρμπαρούση, αφού ελεγχθεί από την Αντιτρομοκρατική θα επιστραφή στη Βουλή στην οποία ανήκει.

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις