Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Το post του Αλέξη Τσίπρα με την (εντυπωσιακή) Μπέτυ Μπαζιάνα στο instagram [pic]

Το post του Αλέξη Τσίπρα με την (εντυπωσιακή) Μπέτυ Μπαζιάνα στο instagram [pic]

Βράδυ στη φθινοπωρινή Αθήνα, ένα ζευγάρι περπατά στην Ηρώδου Αττικού. Δεν είναι μια οποιαδήποτε φωτογραφία στο Instagram. Είναι η φωτογραφία που ανέβασε ο Αλέξης Τσίπρας με τη σύντροφό του Μπέτυ Μπαζιάνα.

Αλέξης Τσίπρας και Μπέτυ Μπαζιάνα περπατούν από το Μέγαρο Μαξίμου προς το Προεδρικό Μέγαρο για να παραβρεθούν στη δεξίωση που παρέθεσε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας προς τιμήν του Γερμανού προέδρου Φρανκ Βάλτερ Στάινμαϊερ και της συζύγου του.

Ο Αλέξης Τσίπρας είναι χαμογελαστός, ενώ η Μπέτυ Μπαζιάνα φαίνεται πιο συγκρατημένη μέσα στο λευκό φόρεμα με τις μαύρες λεπτομέρειες, το βαθύ ντεκολτέ και το εντυπωσιακό του σκίσιμο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Αλέξης Τσίπρας ανεβάζει στο λογαριασμό του στο Instagram φωτογραφία με τη σύντροφό του. Το είδε κάνει όταν πήγαν μαζί στην Ιθάκη για την… έξοδο από τα Μνημόνια, στο ταξίδι τους στη Νέα Υόρκη για τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ και πριν από τη δεξίωση προς τιμή του πρίγκιπα Καρόλου στο Προεδρικό Μέγαρο.

 

View this post on Instagram

 

Μαζί στην Ιθάκη, σε μια σημαντική ημέρα.

A post shared by Alexis Tsipras, Αλέξης Τσίπρας (@alexistsipras) on

Εντυπωσιακές παρουσίες στο Προεδρικό

Απ’ όλα είχε ο… μπαξές στο επίσημο δείπνο που παρέθεσε ο ΠτΔ στον Γερμανό Πρόεδρο, Φρανκ Βάλτερ Σταϊνμάιερ. Η Μπέτυ Μπαζιάνα τράβηξε ξανά τα βλέμματα.

Από τους πρώτους, την πόρτα του Μεγάρου πέρασε η υπουργός Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου. Ο κ. Τσίπρας που προσήλθε συνοδευόμενος από τη σύντροφό του Μπέτυ Μπαζιάνα χαιρέτισε εγκάρδια την κ. Αχτσιόγλου, την οποία μάλιστα ασπάσθηκε.

Η κ. Μπαζιάνα επέλεξε ένα λιτό λευκό φόρεμα, επιλέγοντας να αφήσει κάτω τα μαλλιά της.

Δείτε τις εικόνες με την Μπέτυ Μπαζιάνα και την Έφη Αχτσιόγλου

Μπαζιάνα Μπαζιάνα

Τον συνδυασμό άσπρου – μαύρου επέλεξε και η Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία εμφανίσθηκε ιδιαίτερα πρόσχαρη.

Ιδιαίτερα κομψή με μαύρο έξωμο φόρεμα και διακριτικά κοσμήματα εμφανίστηκε και η πρέσβειρα της Unesco και πρόεδρος του Συλλόγου Ελπίδα Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

Ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας, έδωσε επίσης το παρών, συνοδευόμενος από την σύζυγό του Λίνα Νικολοπούλου.

Ο διοικητής της ΤτΕ συμμετείχε σε πολλά… πηγαδάκια, ενώ είχε και θερμή χειραψία με τον χαμογελαστό πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα. Μπαζιάνα Μπαζιάνα

Στο προεδρικό και ο υφυπουργός Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ. Ο οποίος νωρίτερα είχε βρεθεί στο… επίκεντρο της επικαιρότητας, εξαιτίας του άγριου καυγά του με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρο Τριανταφυλλίδη.

Μπαζιάνα
Ο Τέρενς Κουίκ με την Μπέτυ Μπαζιάνα και τον Νίκο Βούτση

Το… μουσικό μενού και το επίσημο τραπέζι

Μπαζιάνα Μπαζιάνα

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις