Πολιτική

“Τρέχει” τους υπουργούς ο Σαμαράς

Άλλες τρεις συσκέψεις με υπουργούς θα έχει σήμερα ο πρωθυπουργός με το Μαξίμου να διαμηνύει ότι ήρθε η ώρα να τρέξουν όλοι. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Αντώνης Σαμαράς έχει ζητήσει απ' όλους να σταματήσουν την παρουσίαση προβλημάτων και να παρουσιάσουν λύσεις.

Στις 10 το πρωί ο Πρωθυπουργός θα έχει συνάντηση με την ηγεσία του υπουργείου Ναυτιλίας. Θα ακολουθήσει, στη μία το μεσημέρι, συνεργασία με το υπουργείο Παιδείας και το απόγευμα, στις 5.30, ο πρωθυπουργός θα έχει συνεργασία με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εργασίας.

Σκοπός αυτών των επαφών είναι ο απολογισμός του έργου που έχει γίνει αυτούς τους μήνες ανά υπουργείο και ο καθορισμός προτεραιοτήτων με στόχο τη μέγιστη δυνατή αποτελεσματικότητα στο έργο της κυβέρνησης, ενώ ο ίδιος ο πρωθυπουργός με παρεμβάσεις του δίνει λύσεις σε όποια εκκρεμή θέματα προκύπτουν.

Διαβάστε επίσης:

Με εντολή Σαμαρά έλεγχος στα εκατομμύρια στις αγροτικές οργανώσεις από το 1994

Ποιά ονόματα έψαχναν στην λίστα Λαγκάρντ;

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παύλος Μαρινάκης για τις απειλές που κατήγγειλε η Μαρία Καρυστιανoύ: Όταν λέμε ότι κάποιος θέλει να μας σκοτώσει τα παιδιά, και θέλουμε αυτό να ερευνηθεί, λέμε ονόματα
«Έχω απόλυτο σεβασμό σε μία μάνα που έχει χάσει το παιδί της και έχουμε κάθε λόγο να μην είμαστε από πριν αρνητικοί σε κάτι το οποίο λέγεται στο δημόσιο διάλογο»
Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης 3