Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Τσίπρας – Καμμένος τα λένε σήμερα στο Μαξίμου

Τσίπρας Καμμένος
Φωτογραφία Αρχείου Eurokinissi

– Στην 117 πτέρυγα μάχης στην Ανδραβίδα θα βρεθεί σε λίγη ώρα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος
– Λίγες ώρες πριν πάει στο Μαξίμου όπου θα τον περιμένει ο Αλέξης Τσίπρας
– Στην Ανδραβίδα θα συναντήσει Έλληνες στρατιωτικούς που μετέχουν στην πολυεθνική άσκηση Ηνίοχος
– Εκεί θα βρεθούν και ο πρέσβης των ΗΠΑ Τζέφρι Πάιατ και της Βρετανίας, Κέιτ Σμιθ

Πολλά ακούστηκαν τις τελευταίες μέρες για τη σχέση των δυο κυβερνητικών εταίρων. Ακόμη και για κρίση που ίσως φέρει το τέλος της συγκυβέρνησης. Τόσο ο Αλέξης Τσίπρας (μέσω του κυβερνητικού εκπροσώπου Δημήτρη Τζανακόπουλου) όσο και ο Πάνος Καμμένος με δηλώσεις τους, επιχείρησαν να «διαλύουν» στα όποια σύννεφα.

Η συνάντηση Τσίπρα – Καμμένου στο Μέγαρο Μαξίμου ανακοινώθηκε από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο στον απόηχο δημοσιευμάτων περί κρίσης στη συγκυβέρνηση.

Όπως είπε από την Ανδραβίδα όπου βρίσκεται ο Πάνος Καμμένος το ραντεβού με τον Πρωθυπουργό έχει οριστεί για τις πέντε το απόγευμα.

Εκεί, στην 117 πτέρυγα μάχης, ο υπουργός Άμυνας θα επισκεφτεί τους Έλληνες στρατιωτικούς που συμμετέχουν στην πολυεθνική άσκηση Ηνίοχος 2018. Εκεί, συγχρόνως θα βρεθούν οι πρέσβεις των ΗΠΑ, Τζέφρι Πάιατ και της Βρετανίας, Κέιτ Σμιθ.

Τι θα συζητήσουν Τσίπρας – Καμμένος

Αφού επισκεφτεί τους συμμετέχοντας στην άσκηση Ηνίοχος, ο Πάνος Καμμένος θα πάρει το δρόμο για το… Μαξίμου. Εκεί, θα συναντήσει τον πρωθυπουργό και κυβερνητικό του εταίρο, Αλέξη Τσίπρα.

Ο πρωθυπουργός και ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ θα συζητήσουν τις περαιτέρω ενέργειες για το θέμα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που παραμένουν φυλακισμένοι στην Αδριανούπολη.

Και κυρίως το αν πρέπει, πως και πότε να διεθνοποιηθεί το ζήτημα. Το οποίο, πάντως, έχει ήδη πάρει διαστάσεις καθώς η καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ έθεσε το ζήτημα στον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέτ Ταγίπ Ερντογάν. Το αποκάλυψε ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς μετά τη Σύνοδο των Ευρωπαίων ΥΠΕΞ στις Βρυξέλλες.

Μάλλον όμως δεν θα είναι το μοναδικό που θα συζητηθεί…

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις