Τρίτη, 16 Απρ.
19oC Αθήνα

Τσίπρας: Όταν σήκωσε τη Ρένα Δούρου “που έφταιγε για όλα”! video

Δούρου
Φωτογραφία: Intime

Με την Ρένα Δούρου μαζί του στην σκηνή, έκλεισε την τελευταία του προεκλογική ομιλία πριν τις ευρωεκλογές, στο Σύνταγμα, ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

“Θέλω να καλέσω εδώ στην εξέδρα την Περιφερειάρχη της Αττικής, τη Ρένα τη Δούρου. Τη Ρένα, που τόσο πολύ στοχοποιήθηκε όλα τα προηγούμενα χρόνια, γιατί δεν τους έκανε τα χατίρια. Γιατί δεν έκανε τα χατίρια στους μεγαλοεργολάβους και στους μεγαλοϊδιοκτήτες των μέσων ενημέρωσης”.

Έτσι προλόγισε ο Αλέξης Τσίπρας την Περιφερειάρχη Αττικής και εκ νέου υποψήφια, Ρένα Δούρου, καλώντας την μαζί του στην σκηνή, στο κλείσιμο της τελευταίας του προεκλογικής ομιλίας πριν τις τετραπλές κάλπες, το βράδυ της Παρασκευής, 24.05.2019, στο Σύνταγμα.

Για να συνεχίσει ο πρωθυπουργός: “Η Ρένα που έφταιγε για όλα όσα συνέβαιναν σ’ αυτό τον τόπο. Γι’ αυτό όμως, επειδή έφταιγε για όλα, θα πάρει τη στήριξή σας και θα έχει την ετυμηγορία τη λαϊκή το βράδυ της Κυριακής.

Για άλλα τέσσερα χρόνια στην Περιφέρεια, να συνεχίσει το μεγάλο, σπουδαίο έργο που ξεκίνησε πριν από τέσσερα χρόνια“.

Σε εκείνο το σημείο η Ρένα Δούρου τον πλησίασε, τον αγκάλιασε και οι δυο μαζί με τα χέρια ψηλά χαιρέτησαν τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί στο Σύνταγμα.

Δείτε τις εικόνες με την συγκινημένη Ρένα Δούρου (σ.σ. μετά το 58.00)

Δούρου Δούρου Δούρου

Στην συνέχεια, ο πρωθυπουργός κάλεσε στην σκηνή τον υποψήφιο Δήμαρχο Αθηναίων, Νάσο Ηλιόπουλο λέγοντας ότι θα γίνει ο νεότερος δήμαρχος της Αθήνας και τον υποψήφιο Δήμαρχο Πειραιά, Νίκο Μπελαβίλα ζητώντας την στήριξη του κόσμου για να γυρίσει το λιμάνι στο δημοκρατικό μονοπάτι.

Δείτε τις εικόνες

Δούρου Δούρου Δούρου

Η Ρένα Δούρου, μάλιστα, έκανε λίγο αργότερα και μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, στέλνοντας μήνυμα νίκης για τις εκλογές.

Δείτε την ανάρτηση που έκανε η Ρένα Δούρου

Φωτογραφίες: Intime

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις