Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Χρυσοβελώνη: Καμία ανοχή για την αγελαία και αντιδημοκρατική συμπεριφορά

Χρυσοβελώνη: Καμία ανοχή για την αγελαία και αντιδημοκρατική συμπεριφορά
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟ EUROKINISSI

«Ο δημοκρατικός κόσμος στην κοινωνία ομονοεί χωρίς αστερίσκους. Δεν υπάρχει καμία ανοχή για την αγελαία και αντιδημοκρατική συμπεριφορά», τονίζει η Μαρίνα Χρυσοβελώνη σε δήλωσή της, για την επίθεση στον Πέτρο Κωνσταντινέα.

Η υφυπουργός Εσωτερικών, Μαρίνα Χρυσοβελώνη αναφέρει πως «η τελευταία αυτή πράξη βίας ξαναθέτει το ζήτημα της παράνομης δράσης ακραίων μικροομάδων στο περιβάλλον του επαγγελματικού αθλητισμού, οι οποίες απειλούν την αξία των αθλημάτων, την ειρηνική διασκέδαση και ψυχαγωγία της συντριπτικής πλειοψηφίας των φιλάθλων. Η Πολιτεία και η κοινωνία θα πρέπει να δώσουν τις απαντήσεις τους», καταλήγει.

Νωρίτερα η αστυνομία προχώρησε σε 20 προσαγωγές και 8 συλλήψεις για την επίθεση στον βουλευτή Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρο Κωνσταντινέα.

Οι αστυνομικές αρχές επίσης ταυτοποίησαν ακόμα 2 άτομα τα οποία και αναζητούν στα όρια του αυτόφωρου, ενώ οι εμπλεκόμενοι φαίνεται πως είναι οπαδοί της ομάδας της Καλαμάτας.

Οι συλληφθέντες αντιμετωπίζουν κατηγορίες για επικίνδυνη σωματική βλάβη, απρόκλητη εξύβριση, απειλής, και παραβάσεων του αθλητικού νόμου.

Όπως προκύπτει στο παρελθόν είχαν εκφραστεί θετικά για ακροδεξιές – νεοναζιστικές οργανώσεις.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις