Πολιτική

Υπόθεση Τσοχατζόπουλου: Ξεσκονίζουν τραπεζικούς λογαριασμούς στην Κύπρο

Νέο αίτημα, το τρίτο τον τελευταίο χρόνο, όσο αφορά την υπόθεση του Άκη Τσοχατζόπουλου. Ζητούν δικαστική συνδρομή εναντίον εταιρειών και έρευνες αναφορικά με το Λιβάνιο Φουάντ Αλ Ζαγιάτ. Οι έρευνες επικεντρώνονται προς ένα συγκεκριμένο λογαριασμό.

Το νέο αίτημα σύμφωνα με την εφημερίδα «Φιλελεύθερος», έφτασε στο Υπουργείο Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξεως την περασμένη βδομάδα, ενώ ο αρμόδιος υπουργός είχε άμεση συνεννόηση με τον Γενικό Εισαγγελέα, Πέτρο Κληρίδη. Οι ελληνικές αρχές που εξετάζουν την υπόθεση Τσοχατζόπουλου, ζητούν μαρτυρίες σχετικά με καταθέσεις σε κυπριακές τράπεζες και δραστηριότητες υπεράκτιων εταιρειών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ newsit.com.cy

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν χαρίζει τη δυναμική που καταγράφει – Τι ισχύει για τη συνεργασία με Κασσελάκη
Τα στελέχη του Κινήματος Δημοκρατίας σημειώνουν ότι δεν πρόκειται για εκλογική συνεργασία, ευελπιστούν ωστόσο ότι μέσα από αυτή την κίνηση θα προκύψει η δημιουργία ενός «αλλού πόλου»
Ο Στέφανος Κασσελάκης και η Ζωή Κωνσταντοπούλου
Τo αίτημα Μητσοτάκη στη Μελόνι για σύγχρονα τρένα από τη Hellenic Train και το «καμπανάκι» για την αμυντική συνεργασία της με τον Ερντογάν
Στη Ρώμη σήμερα ο Μητσοτάκης - Η ατζέντα της συνάντησης με την Ιταλίδα ομόλογό του - Αδειάζει η «κλεψύδρα» για τη σύσταση Προανακριτικής
Κυριάκος Μητσοτάκης με Τζόρτζια Μελόνι 1