Αποδοκιμάζει ευιθέως η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής τις πρόσφατες δηλώσεις του επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου για το βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών, καταλογίζοντας του ότι με αυτές στρέφεται εμμέσως ή αμέσως κατά της δικαιοσύνης.
Το θέμα έθεσε στη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής ο βουλευτής της Ν.Δ. Προκόπης Παυλόπουλος και εν συνεχεία ομοφώνως αποφασίστηκε ότι η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής:
α). εκφράζει τον προβληματισμό της ως προς το πως ο κ. Γεωργίου παραμένει επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ ενώ έχει ασκηθεί σε βάρος του ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για το φούσκωμα του ελλείμματος του 2009.
β). Αποδοκιμάζει τις δηλώσεις Γεωργίου καθώς αμέσως ή εμμέσως στρέφονται εναντίον της Δικαιοσύνης, ιδίως μάλιστα όταν αυτή κρίνει την υπόθεσή του, όπως επισημαίνεται χαρακτηριστικά.
Διαβάστε επίσης:
Σαραντάρισε και ο Τσίπρας – Ποιοί του ευχήθηκαν – Που πέρασε το βράδυ των γενεθλίων του
Απαξίωση για τις καθαρίστριες – Για λαϊκισμό κατηγορεί ο Άδωνις την Χ. Αλεξίου!‘
‘Η κρίση οφείλεται στη συστηματική λεηλασία από συντηρητικούς και σοσιαλιστές”
Τετ α τετ Αβραμόπουλου – Σαμαρά