Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Αυτά είναι τα νέα προϊόντα της Apple!

Αυτά είναι τα νέα προϊόντα της Apple!

Εκτός από τα νέα iPad η Apple μας παρουσίασε τους νέους Mac καθώς και το ολοκαίνουργιο λειτουργικό σύστημα OS X Mavericks

H Apple εκτός από το iPad Air και το iPad mini με οθόνη Retina παρουσίασε τον επαναστατικό νέο επιτραπέζιο επαγγελματικό υπολογιστή Mac Pro που παρουσιάζει μια εντελώς καινούργια σχεδιαστική αρχιτεκτονική που έχει ως αποτέλεσμα μοναδικές επιδόσεις. Με την επόμενη γενιά των Xeon επεξεργαστών με έως 12 πυρήνες, και διπλά GPUs, Thunderbolt 2, PCIe-based αποθηκευτικό χώρο, και πολύ γρήγορη ECC μνήμη, ο καινούργιος, μόλις 25 εκατοστών σε ύψος, Mac Pro συνδυάζει εκπληκτική επεξεργαστική δύναμη σε πολύ μικρό μέγεθος.

 
H σειρά φορητών υπολογιστών MacBook Pro Retina ανανεώθηκε με τέταρτης γενιάς Intel Core επεξεργαστές, τελευταίες κάρτες γραφικών, μεγαλύτερης διάρκειας ζωή μπαταρίας, ταχύτερους δίσκους αποθήκευσης flash και Wi-Fi επόμενης γενιάς. 

 
Σύμφωνα με την Apple “αυτή είναι η μεγαλύτερη μέρα για τις εφαρμογές στην ιστορία της”, αφού είναι πλέον διαθέσιμο δωρεάν μέσω του Mac App Store, το OS X Mavericks, το πιο προηγμένο λειτουργικό σύστημα για υπολογιστές στον κόσμο. Με περισσότερα από 200 ολοκαίνουργια χαρακτηριστικά, όπως ανανεωμένο Safari, εφαρμογή iBooks, iCloud Keychain και νέες τεχνολογίες που ενισχύουν την απόδοση και τη βελτίωση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας του υπολογιστή. 
 


 

Τέλος και οι εφαρμογές iWork και iLife έχουν επανασχεδιαστεί πλήρως ώστε να επωφεληθούν πλήρως από τις δυνατότητες του OS X Mavericks και iOS 7. Tόσο το iWork όσο και το iLife είναι πλέον δωρεάν με την αγορά κάθε νέου Mac ή iOS συσκευής.
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε