Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

8χρονη Αλεξία: Ξύπνησε και έπιασε το χέρι της μητέρας της – Δάκρυα χαράς για το κορίτσι – video

8χρονη Αλεξία: Ξύπνησε και έπιασε το χέρι της μητέρας της – Δάκρυα χαράς για το κορίτσι – video

Η πιο ευχάριστη είδηση της ημέρας έρχεται από το Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού».
Η 8χρονη Αλεξία που χτυπήθηκε το Πάσχα από αδέσποτη σφαίρα, κερδίζει τη μεγάλη μάχη.
Το κορίτσι ξύπνησε και έπιασε το χέρι της μητέρας του. Συγκλονιστικές οι σκηνές που ακολούθησαν.
Η Αλεξία άνοιξε τα μάτια της και οι γονείς της άρχισε να κλαίνε από χαρά και συγκίνηση.

Τα πιο ευχάριστα νέα έρχονται από το Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» για την 8χρονη Αλεξία. Το κορίτσι που είχε δεχθεί σφαίρα στην αυλή του σπιτιού της, στις Θεσπιές Βοιωτίας την Κυριακή του Πάσχα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γιατροί κατάφεραν να επαναφέρουν σιγά –σιγά το παιδί, που από το Πάσχα βρισκόταν σε καταστολή. Η 8χρονη φαίνεται πως ανταποκρίνεται.

Το πρωί, η Αλεξία άνοιξε τα μάτια της και έπιασε το χέρι της μαμάς της, με τους γονείς της να κλαίνε από χαρά και συγκίνηση. Εντός της ημέρας αναμένεται και ιατρική ανακοίνωση.

Η μητέρα της 8χρονης εξέφραζε την πίστη της από την πρώτη στιγμή. “Θα πιστέψουν στο Θεό και αυτοί που δεν πίστεψαν ποτέ” είχε πει όταν οι ελπίδες για το αγγελούδι της ήταν λιγοστές.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που περιλαμβάνονται στη δικογραφία, ο πυροβολισμός έγινε από απόσταση που πλησιάζει τα 500 μέτρα, γεγονός το οποίο αποτέλεσε και οδηγό στις αστυνομικές έρευνες για να φτάσουν μέχρι την αποκάλυψη του δράστη, ο οποίος παραδέχτηκε την πράξη του.

Υπενθυμίζεται ότι η 8χρονη μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Θηβών, ακολούθως στη Χαλκίδα, ενώ στη συνέχεια διακομίσθηκε στην Αθήνα, όπου διαπιστώθηκε ότι είχε χτυπηθεί στη δεξιά κροταφική χώρα από πυροβόλο όπλο, με τη βολίδα να παραμένει σφηνωμένη εντός του κρανίου.

Ο 54χρονος μεταφέρθηκε στα δικαστήρια στη Θήβα κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και μάλιστα βάσει ενός οργανωμένου σχεδίου από την πλευρά των αστυνομικών, καθώς χρησιμοποιήθηκε ακόμη και η πίσω πόρτα στο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης στη Θήβα όπου κρατούνταν.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις