Σάββατο, 4 Μαΐ
17oC Αθήνα

Αγνοείται γυναίκα στην Κρήτη! Πήρε τηλέφωνο για βοήθεια κι εξαφανίστηκε!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Συναγερμός έχει σημάνει από το βράδυ του Σαββάτου σε αστυνομία και ΕΜΑΚ μετά την κλήση της μιας γυναίκας η οποία με κλάματα ζητούσε βοήθεια! Λίγο αργότερα διακόπηκε τελείως η τηλεφωνική επικοινωνία κι από τότε αγνοείται!

Με το πρώτο φως της ημέρας συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της γυναίκας που αργά το απόγευμα του Σαββάτου κάλεσε τον Ευρωπαϊκό Αριθμό Έκτακτης ανάγκης 112 και ζήτησε βοήθεια.

Στα τυφλά!

Η επιχείρηση, ωστόσο, είναι πολύ δύσκολη και ουσιαστικά γίνεται… στα τυφλά όπως αναφέρουν οι αρχές. Κι αυτό διότι η γυναίκα δεν πρόλαβε να δώσει ακριβή στοιχεία για την θέση που βρίσκεται ή για το είδος της βοήθειας που χρειάζεται, αφού η τηλεφωνική επικοινωνία διεκόπη.

Το μόνο που γνωρίζουν οι αστυνομικοί και το κλιμάκιο της ΕΜΑΚ που συνδράμει στις έρευνες είναι πως η γυναίκα πραγματοποίησε την κλήση ενώ βρίσκονταν μεταξύ Σταλίδας και Μοχού.

Η κλήση αναστάτωσε μεταξύ άλλων τις αρχές καθώς από την άλλη γραμμή η γυναίκα έκλαιγε και με σπαστά αγγλικά ζητούσε βοήθεια.

Οι αρχές ελπίζουν πως κάποιοι τουρίστες που διαμένουν μαζί με την αγνοούμενη στο ίδιο ξενοδοχείο και ανήκουν στο ίδιο group, ίσως δώσουν κάποια στοιχεία που ενδεχομένως βοηθήσουν στον εντοπισμό της.

Σήμερα οι έρευνες που γίνονται υπό την ευθύνη του αστυνομικού τμήματος Χερσονήσου, θα επικεντρωθούν στην ευρύτερη περιοχή της Χερσονήσου.

Πηγή: flashnews.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε