Τετάρτη, 1 Μαΐ
18oC Αθήνα

Αιτωλοακαρνανία: Φόβος για τους Αλβανούς δραπέτες – ”Τρέμουμε μην μπουν στο χωριό μας”!

Αιτωλοακαρνανία: Φόβος για τους Αλβανούς δραπέτες – ”Τρέμουμε μην μπουν στο χωριό μας”!

Ο δήμαρχος του Θέρμου αλλά και οι κάτοικοι της περιοχής βλέπουν εικόνες που δεν πρόκειται να ξεχάσουν ποτέ – ”Δεν ξέρουμε πως να προφυλαχθούμε” λένε μεταξύ άλλων…

Από ώρα σε ώρα είναι πολύ πιθανό να λάβει χώρα η μεγαλύτερη αστυνομική επιχείρηση των τελευταίων χρόνων στην  ευρύτερη περιοχή του Θέρμου και της Ορεινής Τριχωνίδας για τη σύλληψη των Αλβανών δραπέτών και οι κάτοικοι όπως είναι φυσικό είναι τρομοκρατημένοι και βρίσκονται εν αναμονή των εξελίξεων.

Σε επικοινωνία που είχε το cityVoice.gr, με τον δήμαρχο Θέρμου κ.Πορφύρη Θεοδώρο τόνισε για την κατάσταση που επικτρατεί τα τελευταία 24ωρα στην περιοχή ότι η αστυνομία αν και κάνει διακριτικά την έρευνα προκειμένου να μην προσθέσει και άλλη ανησυχία στους κατοίκους, δεν έχει προβεί σε κάποια επίσημη ενημέρωση προς τους κατοίκους:

“Είμαστε στο σκοτάδι ακούμε για δραπέτες σε διαφορά σημεία της περιοχής, βλέπουμε την έντονη κινητικότητα της ΕΛ.ΑΣ. ωστόσο δεν μπορούμε να μάθουμε κάτι παραπάνω ακόμα και για το προς το που θα πρέπει να κινηθούμε ή όχι.

Ο κ.Καρβούνης Βασίλης κάτοικος της Κόνισκας, ανέφερε :”Είμαστε σε άμυνα, φοβόμαστε και έχουμε τον νου μας μήπως οι δραπέτες καταφέρουν και μπουν στο χωριό μας. Είμαστε με τα χέρια δεμένα και δεν ξέρουμε πως να προφυλαχθούμε καθώς η μόνη ενημέρωση μας είναι η τηλεόραση”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Αιτωλοακαρνανία: Θρίλερ με τους Αλβανούς δραπέτες – Πιθανότατα ο ένας νεκρός να ήταν συγγενής τους – Ασύλληπτος ο αρχηγός τους Μάριαν Κόλα!

Πάτρα: Στην φυλακή ο κυνηγός που σκότωσε τον κουμπάρο του!

Κρήτη: Οι γονείς πρόλαβαν την αυτοκτονία του χωρισμένου παιδιού τους!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε