Παρασκευή, 3 Μαΐ
18oC Αθήνα

Αχαϊα: Ο απατημένος και απλήρωτος σύζυγος μπήκε στο μπαρ με δρεπάνι!

ΦΩΤΟ από dete.gr
ΦΩΤΟ από dete.gr

Σκηνές απείρου κάλλους σε μπαρ της Πάτρας με πρωταγωνιστή έναν εργάτη που… αποδείχθηκε απλήρωτος και απατημένος

Εικόνες που παρέπεμπαν σε κωμική ταινία εκτυλίχθηκαν πριν από λίγες μέρες, σε καφέ μπαρ στα Ζαρουχλαίϊκα, όπου πήγαν για να πιούν ένας μικροεργολάβος με έναν από τους εργάτες του. Σύμφωνα με το dete.gr, το ένα έφερε το άλλο και ενώ ήταν μέσα στην τρελή χαρά, ο εργάτης και φίλος του εργολάβου άρχισε να ωρύεται και να μην μπορεί κανένας να τον συγκρατήσει.

Όσο πέρναγε η ώρα τόσο ο υπάλληλος ”φόρτωνε” με αποτέλεσμα όλο το μαγαζί – ακόμα κι οι ευρισκόμενοι στο πεζοδρόμιο να τον ακούνε να ζητάει επιτακτικά τα λεφτά του, αλλιώς το αφεντικό δεν θα ‘χε καλά ξεμπερδέματα. Η αδιαφορία του εργολάβου έκανε τον υπάλληλο και σύζυγο ωραίας γυναίκας να μην μπορεί να ελέγξει τα νεύρα του.

Αποκορύφωμα των όσων εκτυλίχθησαν ήταν όταν ο εργάτης αποχώρησε από το μαγαζί για να επιστρέψει σε έξαλλη κατάσταση λίγα λεπτά αργότερα, κρατώντας ένα δρεπάνικαι απαιτώντας την εδώ και τώρα εξόφληση των δεδουλευμένων του.

Η απάντηση του αφεντικού του, ότι λεφτά δεν υπάρχουν, έκανε τον εργάτη να χάσει και το τελευταίο μέτρο αυτοσυγκράτησης. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ωρυόμενος άρχισε να φωνάζει: «δεν φτάνει που μου π@@@ τη γυναίκα με φεσώνεις και από πάνω»; Για την απομάκρυνση των δυο αντρών, χρειάστηκε η επέμβαση των ψυχραιμότερων…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Ηράκλειο: Ο καθηγητής δεν ενδιαφερόταν μόνο για το μάθημα…- Σάλος από καταγγελία μαθήτριας!

Ρέθυμνο: Άκουσαν την εξομολόγηση της μικρής τους κόρης και ”πάγωσαν”!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε