Σάββατο, 4 Μαΐ
17oC Αθήνα

Αχαϊα: Ο πιο άτυχος κλέφτης του 2014 – Έφυγε από το σούπερ μάρκετ άλλα ξέχασε κάτι που τον πρόδωσε!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ο δράστης μπήκε στο σούπερ μάρκετ σαν πελάτης και έκανε βόλτες στους διαδρόμους με το καλάθι που κρατούσε – Τα όσα έγιναν τα επόμενα λεπτά δύσκολα θα ξεχαστούν…

Ακόμη κρατάνε την κοιλιά τους από τα γέλια οι άνδρες της ασφάλειας που κλήθηκαν να ερευνήσουν μια υπόθεση κλοπής από ένα σούπερ μάρκετ με το… πάθημα του ατζαμή δράστη που, παρόλο που διέφυγε, κατάφερε να τους αποκαλύψει ο… ίδιος τα στοιχεία του!

Σύμφωνα με το seleo.gr, οι αστυνομικοί στην Οβρυά Πατρών ειδοποιήθηκαν από υπάλληλο του καταστήματος ότι ένας νεαρός μπήκε μέσα παριστάνοντας τον πελάτη και, μόλις βρήκε την κατάλληλη ευκαιρία, άρπαξε διάφορα προϊόντα και έγινε καπνός.

Το πρώτο που ζήτησαν οι άνδρες της Ασφάλειας ήταν να τους δείξουν από ποια ράφια έκλεψε τα εμπορεύματα ο δράστης, ώστε να τα ερευνήσουν για αποτυπώματα.

Δεν περίμεναν, όμως, ότι θα στέκονταν τόσο τυχεροί που θα εξιχνίαζαν την υπόθεση χωρίς να κουνήσουν το… δαχτυλάκι τους! Πάνω στην ταραχή του, ο «μακρυχέρης» νεαρός δεν κατάλαβε ότι είχε πέσει έπεσε από την τσέπη του η… αστυνομική του ταυτότητα!

Οι υπάλληλοι τον αναγνώρισαν αμέσως και οι αστυνομικοί που έχουν τα πλήρη στοιχεία του τον αναζητούν και θεωρούν θέμα χρόνου να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Ρόδος: Συγκλονίζει η τελευταία επιθυμία Δανού τουρίστα – Τα λόγια που είπε στην κόρη και τον εγγονό του!

Βόλος: Η δυσάρεστη έκπληξη που περίμενε μαθητή με το τέλος των πανελλαδικών εξετάσεων – Διεκδικεί αποζημίωση 2.700€!

Πάτρα: Έφυγε στα 81 η ”μάγκισσα της Ιωνίας” – Θλίψη για τον θάνατο της διάσημης Πανωραίας!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε