Δευτέρα, 29 Απρ.
20oC Αθήνα

Αχαϊα: ”Ο πραγματικός μας πρωθυπουργός είναι ο Χ.Ράιχενμπαχ”!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Νέα σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση από τον Μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβρόσιο, μέσω του προσωπικού του blog…

O μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος κάνει λόγο για ”γερμανική κατοχή και ξεπούλημα της ελληνικής γης και των χρυσαφικών της Πατρίδος μας”. Από τα βέλη του μητροπολίτη δεν ξεφεύγει ούτε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, τον οποίο χαρακτηρίζει αδρανή.

”Ήταν άδικη η επίθεση στον κ. Παπούλια! Αλλά και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν μπορεί να παραβλέπει την αγωνία του ελληνικού λαού και να επικυρώνει τις αντισυνταγματικές αποφάσεις της Βουλής… Δεν είναι προδότης, αδρανής, όμως, είναι” τονίζει χαρακτηριστικά.

Ο κ.Αμβρόσιος υπογραμμίζει ότι ”πραγματικός πρωθυπουργός της χώρας είναι ο Χ.Ράιχενμπαχ” και αξαπολύει σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση και τον ίδιο τον πρωθυπουργό: ”Γιορτάσαμε την λαμπρότερη εθνική επέτειεο των νεωτέρων χρόνων χωρίς τον πρωθυπουργό της Ελλάδος! Ο κ. Παπανδρέου προτίμησε να συμμετάσχη σε συνεδριακή εκδήλωση του Αραβικού κόσμου! Η στάση του πρωθυπουργού, περιφρόνηση προς τους ήρωες του ’40”, γράφει χαρακτηριστικά ο Μητροπολίτης, ο οποίος δεν παρέλειψε να υπεραμυνθεί των διαδηλώσεων διαμαρτυρίας κατά τις παρελάσεις για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Χάνει την κοινοβουλευτική πλειοψηφία η κυβέρνηση – Μαξίμου:Κινήσεις αποστασίας – Ανεξάρτητη η Μ. Αποστολάκη – Β. Παπανδρέου: Κυβέρνηση εθνικής ανάγκης

Σαμαράς: θα εμποδίσω πάση θυσία το δημοψήφισμα – Ανοιχτό το ενδεχόμενο παραίτησης των βουλευτών της Ν.Δ.

Στήνουν κάλπες για δημοψήφισμα – Ψήφο εμπιστοσύνης ζήτησε ο πρωθυπουργός – «Πάγωσε» την Ευρώπη η πρωτοβουλία Παπανδρέου

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε