Δευτέρα, 29 Απρ.
23oC Αθήνα

Αχαϊα: Συγκλονίζει η μάχη της 11χρονης που έπεσε σε κώμα ενώ έβλεπε τηλεόραση!

Αχαϊα: Συγκλονίζει η μάχη της 11χρονης που έπεσε σε κώμα ενώ έβλεπε τηλεόραση!

Εξαιρετικά κρίσιμες οι επόμενες ώρες για την άτυχη Σάρα – Οι γιατροί έστειλαν τις εξετάσεις της στο εξωτερικό – Δάκρυα στο σχολείο της στην Πάτρα, που πήγαινε η άριστη μαθήτρια

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή συνεχίζει να δίνει η 11χρονη Σάρα, που βρίσκεται σε κώμα στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου του Ρίου. Όλα ξεκίνησαν όταν η μικρή Σάρα λιποθύμησε ξαφνικά ενώ έβλεπε τηλεόραση.

Ο πατέρας της, έσπευσε να την μεταφέρει στο Καραμανδάνειο, όπου μετά τις πρώτες βοήθειες η μικρή διακομίστηκε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ρίου. Οι γιατροί της ΜΕΘ Παίδων, με επικεφαλής τον Ανδρέα Ηλιάδη, έδωσαν μάχη για να μπορέσουν να βοηθήσουν την μικρή Σάρα, που έπεσε σε κώμα.

Μέχρι στη Γερμανία και την Αγγλία έστειλαν τις εξετάσεις της. Ακόμη και στο Αννόβερο στο οποίο λειτουργεί ειδικό κέντρο. Και οι ξένοι επιστήμονες σήκωσαν τα χέρια ψηλά.

Όπως αναφέρει ο κ. Ηλιάδης ο δρόμος είναι δύσκολος, αλλά οι γιατροί ελπίζουν. Στην παρούσα φάση δεν μπορούν να κάνουν τίποτε άλλο από το να περιμένουν περίπου δύο εβδομάδες για να απορροφηθεί το αίμα και στη συνέχεια να ελεγχθεί η νευρολογική της κατάσταση.

Τελικά αποδείχτηκε πως η 11χρονη είχε μία δυσπλασία στα αγγεία του εγκεφάλου από την στιγμή που γεννήθηκε. Ξαφνικά κάποιο αγγείο έσπασε και υπήρξε μεγάλη αιμορραγία στον εγκέφαλο. Και μάλιστα στο κέντρο του εγκεφάλου. Σύμφωνα με το thebest.gr, συγκλονισμένη είναι η σχολική κοινότητα στην οποία φοιτούσε η μικρή ασθενής. Δίπλα στην οικογένεια βρέθηκαν ο διευθυντής του σχολείου και ο δάσκαλός της. Όλοι μιλούν για μια άριστη μαθήτρια και για ένα ιδιαίτερα αγαπητό παιδί…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Αχαϊα: Χαροπαλεύει 11χρονη που έπεσε σε κώμα ενώ έβλεπε τηλεόραση – Δείτε το βίντεο!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε