Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Αχαϊα: Τι ελλείψεις φαντάζεστε πως αντιμετωπίζουν τα δύο μεγαλύτερα νοσοκομεία του νομού;

ΦΩΤΟ από patrastimes.gr
ΦΩΤΟ από patrastimes.gr

Καταστάσεις βγαλμένες από ταινίες μυθοπλασίας εκτυλίσσονται καθημερινά στα δυο μεγαλύτερα νοσοκομεία της Δυτικής Ελλάδας, τα οποία στα λόγια θεωρούνται ως οι ναυαρχίδες παροχής υπηρεσιών στο τομέα της Δημόσιας υγείας στην περιοχή.

Στο ΠΠΝΠ συμβαίνουν απίστευτα πράγματα καθημερινά, με αποκορύφωμα την έλλειψη φιλμ, στα οποία γίνεται αποτύπωση των εξετάσεων ογκολογικών ασθενών και των μεταστάσεων που έχουν γίνει σε αυτούς. Αποτέλεσμα αυτής της ασύλληπτης εξέλιξης, το γεγονός, πως οι ογκολόγοι δεν μπορούν να έχουν εικόνα για τον ασθενή τους καθώς αρκούνται σε απλές περιγραφές.

Την ίδια ώρα σε ένα από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία της χώρας, γιατροί ψάχνουν στα «κλεφτά» γραφεία και συρτάρια άλλων γιατρών, προκειμένου να βρουν κάποιο ξεχασμένο δοκιμαστικό σωλήνα, προκειμένου να βάλουν μέσα δείγματα για να πάνε προς εξέταση.

Σύμφωνα με το patrastimes.gr, αποκορύφωμα των καταστάσεων καθημερινής τρέλας που βιώνουν , γιατροί, νοσηλευτές αλλά και το σύνολο του προσωπικού στο νοσοκομείο του Ρίου, το γεγονός, πως δεν υπάρχουν καν χαρτιά για να τυπώνονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων και στις σπάνιες περιπτώσεις που κάποιο τμήμα με ίδια μέσα εξασφαλίσει κόλλες Α4 , σε πολλές περιπτώσεις δεν υπάρχουν διαθέσιμα μελάνια εκτύπωσης, οπότε τα αποτελέσματα της εξέτασης διαβιβάζονται προφορικά.

Στο δεύτερο μεγαλύτερο Νοσοκομείο της Δυτικής Ελλάδας, στο Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας», η κατάσταση επίσης είναι εκτός ελέγχου, καθώς δεν υπάρχουν αντιδραστήρια ούτε για δείγμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Θεσσαλονίκη: Νεαρός απειλεί να ανατιναχθεί στον Λευκό Πύργο!

Καλάβρυτα: Αυτοκτονία σε στάβλο – Κλειδώθηκε και τίναξε τα μυαλά του στον αέρα!

Τρίκαλα: Μετά την ανάληψη 5.500€… ληστεία, ξύλο και απαγωγή!

Κρήτη: Ένας ”άγγελος” ζητάει απαντήσεις – Συγκλονίζει ο θάνατος 8χρονου παιδιού που έπεσε σε πηγάδι!

Θάσος: Πάρτι οργίων με ανήλικο κορίτσι – Καταδικάστηκε ένας συγγενής της και άλλα τρία άτομα!

Ρόδος: Η αντίδραση της μικρής στο νοσοκομείο όταν είδε τον πατέρα της άναψε φωτιές…

Πάτρα: Γνωρίστε την βασίλισσα του φετινού καρναβαλιού – Η γλυκιά Ιωάννα αποκαλύπτεται… (Φωτό)

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε