Σάββατο, 4 Μαΐ
22oC Αθήνα

Δράμα:”Βράζει” ένα ολόκληρο χωριό για τη μεταφορά αλλοδαπών σε στρατόπεδο!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Οι κάτοικοι που έχουν στο πλευρό τους και οπαδούς της Χρυσής Αυγής, απειλούν με δυναμικές κινητοποιήσεις – Ο αντιδήμαρχος χαρακτηρίζει τη μεταφορά απαράδεκτη…

Με πορεία διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα στις 17.00 στους κεντρικούς δρόμους του Παρανεστίου και η οποία θα καταλήξει στην πύλη του στρατοπέδου «Πανταζόπουλου», θα απαντήσει η τοπική κοινωνία του ακριτικού χωριού στην απόφαση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη να μετατρέψει μέσα σε μια νύχτα το εγκαταλειπόμενο στρατόπεδο σε προσωρινό Κέντρο Φύλαξης Λαθρομεταναστών.

Ο αντιδήμαρχος Παρανεστίου Μιχάλης Παρλόγλου σε δηλώσεις του τονίζει ότι η τοπική κοινωνία είναι αναστατωμένη και οι τοπικές αρχές εξοργισμένες με την απαράδεκτη – όπως τη χαρακτηρίζει – απόφαση του Υπουργείου να μεταφέρει σε ένα στρατόπεδο που βρίσκεται στο κέντρο του χωριού λαθρομετανάστες χωρίς νωρίτερα να υπάρχει ενημέρωση ή προσυνεννόηση.

Ο κ. Παρλόγλου υπογραμμίζει ότι από τα ξημερώματα της Παρασκευής μέχρι το βράδυ του Σαββάτου μεταφέρθηκαν σταδιακά στο στρατόπεδο περισσότεροι από 200 λαθρομετανάστες. Ο αντιδήμαρχος σημειώνει μάλιστα ότι από το πρώτο βράδυ έγινε αντιληπτό το μέγεθος του προβλήματος καθώς οι οικογένειες, τα σπίτια των οποίων βρίσκονται περιμετρικά του στρατοπέδου, ξενύχτησαν αφού επικρατούσε μεγάλη οχλαγωγία και φασαρία στο εσωτερικό του στρατοπέδου από τους λαθρομετανάστες.

Χθες το πρωί έξω από την πύλη του στρατοπέδου συγκεντρώθηκαν μέλη της Χρυσής Αυγής και της Πατριωτικής Ένωσης Δράμας που μαζί με κατοίκους τους Παρανεστίου διαμαρτύρονταν για την μεταφορά λαθρομεταναστών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Συνεχής ενημέρωση για την επιχείρηση ”Ξένιος Ζευς στην Πάτρα 

Σάμος:Αστυνομικός-πατέρας πλάκωσε στα χαστούκια καταληψία και την διευθύντρια του σχολείου!

Ηγουμενίτσα: Ομαδική απόδραση λαθρομεταναστών από τα κρατητήρια!

Πάτρα:Στο αυτόφωρο ο Αλβανός που παγίδευε ανήλικους μαθητές με ζαχαρωτά!

Καλαμάτα: Η απαγωγή από τσιγγάνους, ήταν τελικά απιστία με Πακιστανό!

Πρέβεζα: Κυνηγούσαν και έπεσαν πάνω σε πτώμα αγνοούμενου!

Πάτρα: ”Μας κυνηγούσε γυμνός στο δρόμο και εμείς ουρλιάζαμε”!

Κρήτη: Η κάθοδος των Ρώσων με συμβόλαια 21εκ.€!

Τρίκαλα: Πού φαντάζεστε ότι πηγαίνουν οι ντόπιοι εργολάβοι για δουλειές;

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε