Τρίτη, 21 Μαΐ
23oC Αθήνα

Εκλογές 2014: Τα απρόοπτα των εκλογών – Οι κλειδωμένες πόρτες και τα άφαντα κλειδιά!

ΦΩΤΟ από thrakitoday.com
ΦΩΤΟ από thrakitoday.com

Κλειδωμένες τουαλέτες αντίκρισαν το πρωί δικαστικοί επιμελητές σε εκλογικά κέντρα της Ξάνθης. Ως γνωστόν ως εκλογικά κέντρα

χρησιμοποιούνται σχολικές μονάδες της περιοχής, ωστόσο σε ορισμένα εξ αυτών οι τουαλέτες εντοπίστηκαν κλειδωμένες ενώ τα κλειδιά αναζητούνταν.

Πρόκειται για πρόβλημα που έχει παρατηρηθεί και στο παρελθόν, ενώ εκτός από θυμηδία προκαλεί και σοβαρά πρόβλημα στην καλύτερη εξυπηρέτηση των ψηφοφόρων άλλα και των δικαστικών και εφορευτικών επιτρόπων.

Σύμφωνα με το thrakitoday.com, εκτος από παράπονα για τις κλειδωμένες τουαλέτες το αρμόδιο τμήμα εκλογών της ΠΕ Ξάνθης δέχθηκε και παράπονα ορισμένων…. για την απουσία φρουράς από τα εκλογικά κέντρα! Φυσικά η ύπαρξη φρουράς στα εκλογικά κέντρα έχει καταργηθεί εδώ και χρονιά.

Κατά τα λοιπά η εκλογική διαδικασία συνεχίζεται με τη συνήθη εικόνα που παρουσιάζουν οι εκλογές στην περιοχή. Ήδη από χθές υπήρξαν καταγγελίες για προσπάθειες εκλογικής νοθείας ενώ η Αστυνομική Διευθέτηση Ξάνθης προχωρούσε σε ενδελεχή έλεγχο των καταγγελιών χωρίς να προκύψει κάποιο αποτέλεσμα μέχρι στιγμής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Εκλογές 2014: Κάλεσαν την Αστυνομία για να “μαζέψουν” τις εφορευτικές επιτροπές

Πάτρα: Το λάθος του δραπέτη τον έστειλε στα χέρια των αστυνομικών! Από το 2012 τον αναζητούσαν…

Εκλογές 2014: Ψηφίζουν και για το νερό στη Θεσσαλονίκη

Εκλογές 2014: Μικροπροβλήματα σε εκλογικά κέντρα της Κρήτης

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε