Παρασκευή, 17 Μαΐ
20oC Αθήνα

Έξι oι νεκροί απο το ναυάγιο της Σάμου, ανάμεσα τους και ένα αγόρι

ΦΩΤΟ από i-samos.gr
ΦΩΤΟ από i-samos.gr

Τις σορούς δύο ακόμη μεταναστών (ενός άνδρα και ενός αγοριού) ανέσυραν οι άνδρες του Λιμενικού Σώματος Σάμου, οι οποίοι από τις πρώτες πρωινές ώρες «χτενίζουν» τη θαλάσσια περιοχή, δέκα ναυτικά μίλια ανοιχτά του Καρλοβάσου, όπου χθες σημειώθηκε το ναυάγιο λέμβου με μετανάστες, το οποίο έχει στοιχίσει τη ζωή σε έξι από αυτούς.

Από τους 15 διασωθέντες, 9 μεταφέρθηκαν στη Χιο και από τους έξι που μεταφέρθηκαν στη Σάμο, οι δύο νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο. Ο ένας στην παθολογική κλινική και ο δεύτερος, 18 ετών, ο οποίος διασωληνώθηκε άμεσα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, και δεν χρειάστηκε να μεταβεί στη Μυτιλήνη.

Οι γιατροί και το προσωπικό της ΜΕΘ, ενεργοποίησαν και το τέταρτο κρεβάτι της Μονάδας, καθώς η μεταφορά του στη Μυτιλήνη κρίθηκε ως εξαιρετικά επικίνδυνη για τη ζωή του.

Στην περιοχή του ναυαγίου βρίσκονται ακόμη τέσσερα σκάφη του Λιμενικού και ένα ελικόπτερο του Ναυτικού και σύμφωνα με τις μαρτυρίες αναζητούνται άλλα 20 άτομα αφού οι διασωθέντες δηλώνουν ότι στη λέμβο επέβαιναν 38 αλλοδαποί.

Εκτός από τους τέσσερις νεκρούς που βρέθηκαν στα ελληνικά ύδατα, ανασύρθηκαν άλλες δύο σοροί από τις τουρκικές Αρχές….

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία χωρίς τέλος – Δύο ακόμη νεκροί μετανάστες εντοπίστηκαν στη Σάμο

Σάμος: Χωρίς αποτέλεσμα οι έρευνες για τους αγνοούμενους μετανάστες

Ντροπή! Είχαν παρατήσει για 3 ώρες τις σορούς από το ναυάγιο στη Σάμο! – Διασώστες αντί για νεκροθάφτες τις μετέφεραν στο νοσοκομείο

Φόβοι για 20 νεκρούς ανοιχτά της Σάμου – Με θυελλώδεις ανέμους τους “πέταξαν” σε μία μικρή βάρκα

Νέα τραγωδία στη Σάμο – Δύο νεκροί και δεκάδες αγνοούμενοι μετανάστες από ναυάγιο

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε