Πέμπτη, 2 Μαΐ
19oC Αθήνα

Εύβοια: Απίστευτη εξέλιξη στην πτώση νεαρού από την υψηλή γέφυρα – Διαβάστε πως βρέθηκε σώος και αβλαβής!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Τα σωστικά συνεργεία που αναζητούσαν τον 27χρονο από αργά χθες το βράδυ, δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους… (Φωτό)

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια ενός 27χρονου, ο οποίος υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσε χθες το βράδυ από την υψηλή γέφυρα της Χαλκίδας.

Ο νεαρός άνδρας παρά την πτώση του κατάφερε να κολυμπήσει και να βγει σώος σε μια νησίδα στη θαλάσσια περιοχή, όπου υπάρχουν οι εγκατάστασεις του βιολογικού καθαρισμού της πόλης. Συνεργείο της εταιρείας του βιολογικού καθαρισμού, εντόπισε τον 27χρονο στη νησίδα και τον μετέφερε με λάντζα στην ξηρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός περπάτησε μέχρι τη μέση της γέφυρας και κάποια στιγμή ”βούτηξε” στο κενό. Αυτόπτες μάρτυρες που είδαν την εικόνα ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία και οι έρευνες ξεκίνησαν. Η υπόθεση όμως έμελλε να πάρει απίθανη τροπή…
ΦΩΤΟ από eviazoom

Ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης, όχι μόνο σώθηκε αλλά επέστρεψε στο σπίτι του και το στρωσε στον ύπνο, την ώρα που οι έρευνες συνεχίζονταν. O νεαρός Πακιστανός εντοπίστηκε στο σπίτι του να κοιμάται, από τον αδερφό του, ο οποίος ειδοποίησε το Λιμεναρχείο και υπήρξε λήξη συναγερμού.

Ο 26χρονος έφερε ελαφρά τραύματα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου νοσηλεύεται μέχρι αυτή την ώρα.
πτώση. Τις προσπάθειες για τον εντοπισμό του, παρακολουθούσαν από την πρώτη στιγμή, οι στενοί τους συγγενείς που αναμένεται με τις καταθέσεις τους να ρίξουν φως στα αίτια της πτώσης του δικού τους ανθρώπου στη θάλασσα.

Πληροφορίες από: eviazoom

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Αμφίπολη: Η πιο ανατριχιαστική φωτογραφία στο λόφο Καστά – Δείτε τη φωτογραφία μιας άλλης εποχής που κάνει θραύση στα social media!

Ρόδος: Εφιάλτης για νεαρό μπασκετμπολίστα στην άσφαλτο – Τον γρονθοκόπησε με σιδηρογροθιά ο οδηγός που προσπάθησε να τον προσπεράσει!

Θεσσαλονίκη: Η Ιωάννα Λίλη επισκίασε τον Θοδωρή Ζαγοράκη στη ΔΕΘ – Τα χαμόγελα και… η μάχη της φωτογραφίας (Φωτό)!

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε