Δευτέρα, 29 Απρ.
22oC Αθήνα

Εύβοια: Η απίστευτη ατυχία που στοίχισε τη ζωή σε φοιτητή – Σκοτώθηκε ενώ κοιμόταν στο αυτοκίνητο του πατέρα του (Φωτό)!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Ο τραγικός θάνατος του 22χρονου βύθισε στο πένθος τη Χαλκίδα – Οι έρευνες της τροχαίας ρίχνουν φως στα αίτια του δυστυχήματος και αποκαλύπτουν μια απροσεξία που έμελλε να του στοιχίσει τη ζωή…

Η ασύλληπτη τραγωδία, σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης 16 Ιουλίου, στην Εθνική οδό, κοντά στον Άγιο Στέφανο, όταν ο 22χρονος μαζί με τον πατέρα του επέστρεφαν με το αυτοκίνητο στην Χαλκίδα.

Κατά την διάρκεια της διαδρομής, ο 22χρονος αποκοιμήθηκε στην θέση του συνοδηγού και ακούμπησε το κορμί του στην πόρτα, η οποία ξαφνικά άνοιξε και ο νεαρός πετάχτηκε στην άσφαλτο, μπροστά στον έντρομο πατέρα του, που προσπάθησε να σταματήσει με κάθε τρόπο το ΙΧ!
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ και η αστυνομία. Δυστυχώς, ο 22χρονος έφερε θανάσιμα τραύματα και στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε απλώς ο θάνατος του. Ακολούθησαν δραματικές στιγμές…

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, πριν το δυστύχημα είχαν σταματήσει σε επιχείρηση έτοιμου φαγητού και όταν ξαναμπήκαν στο αυτοκίνητο, πιθανολογείται από τους αστυνομικούς, ότι η πόρτα του συνοδηγού δεν έκλεισε καλά, κάτι που κόστισε την ζωή του 22χρονου.

Στο άκουσμα της τραγικής είδησης, η οικογένεια του κατέρρευσε και η πόλη της Χαλκίδας βυθίστηκε σε βαρύ πένθος.
Ο άτυχος νεαρός ήταν φοιτητής στη σχολή Εμποροπλοιάρχων και είχε έναν αδερφό. Στην κηδεία του ράγισαν και οι πέτρες…

Πηγή: eviazoom

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Χαλκιδική: Το μοιραίο λάθος της ωραίας Ιωάννας – Συγκλονίζει ο θάνατος του πασίγνωστου μοντέλου στην άσφαλτο (Φωτό)!

Μαγνησία: Οδύνη στις κηδείες των δύο αδερφών και του φίλου τους – Τα σπαρακτικά λόγια από τους γονείς των θυμάτων του φοβερού τροχαίου (Φωτό)!

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε