Κυριακή, 5 Μαΐ
18oC Αθήνα

Εύβοια: Θάνατος στο δείπνο – Οι γονείς έβλεπαν το παιδί τους να πεθαίνει!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ανείπωτη τραγωδία σε σπίτι της Χαλκίδας – Ο γιος είχε πάει από την Αθήνα στο πατρικό του σπίτι για να δει τους γονείς του…

Ο 40χρονος άντρας έμενε στην Αθήνα και είχε πάει στην Χαλκίδα για να δει τους γονείς του και να περάσει μαζί τους ένα Σαββατοκύριακο. Αφού καθόντουσαν στο σπίτι και έτρωγαν ξαφνικά άρχισε να μην αισθάνεται καλά και ”έσβησε” μπροστά στους δικούς του ανθρώπους.

Οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν στη ζωή 

Σοκαρισμένοι οι γονείς του άρχισαν να ζητούν βοήθεια από την γειτονιά. Σύμφωνα με το evianews.com, επικράτησε πανικός και οι πιο ψύχραιμοι πήραν τηλέφωνο στο ΕΚΑΒ όπου αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χαλκίδας.

Δυστυχώς όμως τα νέα δεν ήταν καλά μιας και οι γιατροί ανακοίνωσαν στους γονείς πως η καρδιά “πρόδωσε” το παιδί τους. Ο σπαραγμός των συγγενών του 40χρονου συγκλόνισε το νοσοκομείο. Όσοι γνώριζαν τον άτυχο άντρα, κάνουν λόγο για έναν ήσυχο και ευγενικό άνθρωπο, που ποτέ δεν είχε απασχολήσει με την συμπεριφορά του…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Λάρισα: Τίναξαν στον αέρα ένα ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο – Καταστράφηκαν 50 διαμερίσματα πολυκατοικίας – Θρίλερ με την προσαγωγή υπόπτου!

Αχαϊα: Οι εργάτριες δεν καθυστερούσαν στην αποθήκη επειδή άλλαζαν ρούχα…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε