Σάββατο, 4 Μαΐ
21oC Αθήνα

Φθιώτιδα: Αίσιο τέλος για τρεις Ισραηλινούς ορειβάτες – Λαχτάρησαν οι φίλοι τους

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Σώοι εντοπίστηκαν οι τρεις από τους επτά Ισραηλινούς ορειβάτες, που είχαν χαθεί για ένα 24ωρο περίπου και υπήρχαν φόβοι ότι πνίγηκαν μέσα στη Νεροσπηλιά στο όρος Όθρυς…

Η παρέα των επτά Ισραηλινών, που επέβαινε σε δυο τζιπ, πήγε να εξερευνήσει χθες το σπήλαιο. Οι τέσσερις από αυτούς βγήκαν το απόγευμα και επέστρεψαν με το ένα αυτοκίνητο σε ξενοδοχείο της περιοχής όπου διέμεναν.

Όπως διαβάζουμε στο LamiaReport, μάταια περίμεναν μέχρι το βράδυ και τους υπόλοιπους της ομάδας. Νωρίς το πρωί ενημέρωσαν τις αρχές, εκφράζοντας φόβους για την ζωή των φίλων τους.

Αμέσως οργανώθηκε επιχείρηση στην οποία συμμετείχαν πυροσβέστες από τα Τοπικά Κλιμάκια, Αλμυρού και Στυλίδας, ενώ στην επιχείρηση συμμετείχαν και άνδρες της 8ης ΕΜΑΚ από τη Λάρισα και της 7ης ΕΜΑΚ από τη Λαμία.

Στην επιχείρηση επίσης πήραν μέρος και μέλη του Ορειβατικού Συλλόγου Αλμυρού και άλλες ομάδες διάσωσης, που γνωρίζουν την περιοχή και έχουν εμπειρία από παρόμοιες επιχειρήσεις.

Ευτυχώς γύρω στις 3:30΄ το μεσημέρι οι τρεις αγνοούμενοι Ισραηλινοί εντοπίστηκαν σώοι και αβλαβείς εκτός σπηλιάς σε ένα μονοπάτι του βουνού χωρίς να έχουν κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, πέρα από την ταλαιπωρία….

Διαβάστε επίσης:

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Θεσσαλονίκη: Ειδικός φρουρός λήστεψε βενζινάδικο

Λάρισα: 13χρονος τράβηξε μαχαίρι σε 12χρονο!

Θεσσαλονίκη: Τους έκλεβε με… δόσεις αλλά τον έπιασαν με τα λεφτά στο χέρι

Φυλακές Μαλανδρίνου: Η “βόμβα” ήταν κινητά τηλέφωνα

Χανιά: Τραυματίστηκε τουρίστας σε φαράγγι – Επιχείρηση διάσωσης

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε