Σάββατο, 18 Μαΐ
17oC Αθήνα

Φθιώτιδα: Αρχιφύλακας είχε βρει τη συνταγή του μαύρου χρήματος – Τα λουλούδια, τα μπουζούκια και οι καλλίγραμμες γυναίκες!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ο αρχιφύλακας τέθηκε σε διαθεσιμότητα, μετά τις αποκαλύψεις για τα όσα έκανε στο… περιθώριο της δουλειάς του

Αρχιφύλακας της αστυνομίας πωλούσε λουλούδια σε πανηγύρια και κέντρα διασκέδασης στην Αταλάντη της Φθιώτιδας! Είχε στήσει μάλιστα ολόκληρη επιχείρηση που απασχολούσε αλλοδαπές γυναίκες αλλά και την ίδια του τη σύζυγο.

Τελικά, ο 46χρονος αρχιφύλακας συνελήφθη από το Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, με την κατηγορία της κατ’ εξακολούθηση παράβασης καθήκοντος, ενώ με απόφαση του Αρχηγείου τέθηκε σε διαθεσιμότητα και διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.

Σύμφωνα με το seleo.gr, μαζί με τον αρχιφύλακα συνελήφθησαν η 38χρονη ελληνίδα σύζυγός του, μια 36χρονη Σέρβα, η 48χρονη Ελληνίδα ιδιοκτήτρια καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος και ο επίσης Έλληνας 57χρονος σύζυγός της, καθώς και ένας ακόμα 58χρονος, ιδιοκτήτης καταστήματος στην ίδια περιοχή της Φθιώτιδας.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, ο συλληφθείς αρχιφύλακας είχε συστήσει με τη σύζυγό του «επιχείρηση οικογενειακού τύπου» και αναλάμβανε την πώληση λουλουδιών σε εκδηλώσεις συλλόγων, πανηγύρια και σε κέντρα διασκέδασης, σε διάφορες περιοχές της Στερεάς Ελλάδας, αποκομίζοντας υψηλά κέρδη, ενώ «στη δούλεψή του» είχε παράνομα διάφορες αλλοδαπές γυναίκες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Ηλεία: Η συγκινητική φωτογραφία που ανέβασαν στο ίντερνετ συνάδελφοι του αδικοχαμένου αστυνομικού – Οργή και πόνος στην κηδεία του (Φωτό)!

Άρτα: Τραγωδία με νεκρή γυναίκα στην περιοχή που βλέπετε!

Ηλεία: Κλειδώθηκε στο δωμάτιό του και αυτοκτόνησε – Ο σπαραγμός της μάνας ξεσήκωσε τη γειτονιά!

Θεσσαλονίκη: Έβλεπε τον φίλο του να αφήνει δίπλα του την τελευταία του πνοή – Αίμα στην άσφαλτο της παραλιακής!

Εύβοια: Έζησε την πιο τρομακτική νύχτα της ζωής του στα 90 του χρόνια – Φόβος και δάκρυα για 40 λεπτά!

Κρήτη: Κατέστρεψαν εκκλησάκι του 1864 – Έβαλαν φωτιά στην εικόνα του Χριστού!

Ηράκλειο: Τρόμος στις διακοπές για νεαρή τουρίστρια – Τα παιδιά που την πλησίασαν δεν είχαν αθώες προθέσεις…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε