Σάββατο, 18 Μαΐ
23oC Αθήνα

Φθιώτιδα: Τραγωδία στο δρόμο για τις διακοπές – Σκοτώθηκε ο νεαρός που οδηγούσε αυτό το μηχανάκι (Φωτό)!

ΦΩΤΟ από lamiareport.gr
ΦΩΤΟ από lamiareport.gr

Δύο φίλοι πήγαιναν με τις μηχανές τους στη Μαγνησία, όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες τα δίκυκλα συγκρούστηκαν μεταξύ τους…

Το θανατηφόρο τροχαίο έγινε λίγο πριν τις 02.00 τα ξημερώματα στην οδό Παπαποστόλου στη Λαμία. Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, τα δυο μηχανάκια κινούταν στην ίδια κατεύθυνση, από Λαμία προς Νέα Μαγνησία.

Λίγο πριν το εκκλησάκι του Αγίου Φανουρίου, κάτω από άγνωστες συνθήκες συγκρούστηκαν μεταξύ τους. Ο πρώτος δικυκλιστής τραυματίστηκε ελαφρά. Δυστυχώς όμως δεν ήταν το ίδιο τυχερος και ο άτυχος 20χρονος από τη Νέα Μανγησία.

Ο νεαρός έπεσε στο δρόμο και σύρθηκε μαζί με τη μηχανή για αρκετά μέτρα καταλήγοντας στο πίσω μέρος από ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο. Το 20χρονο παλικάρι, που δεν φορούσε κράνος, έπεσε με δύναμη πάνω στον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί πάρα πολύ σοβαρά στο κεφάλι.

Στο σημείο έφτασε αμέσως ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και ο σοβαρά τραυματισμένος δικυκλιστής διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Λαμίας, όπου δυστυχώς λίγο πριν τις 04:00 τα ξημερώματα, άφησε την τελευταία του πνοή.

Πηγή: lamiareport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Κρήτη: Συγκλονίζει ο θάνατος του γιου πασίγνωστου εκδότη – Τα σπαρακτικά λόγια του πατέρα του στο facebook!

Πάτρα: Σπαραγμός για τον θάνατο καθηγητή – Η ατυχία που του στοίχισε τη ζωή στον κήπο του σπιτιού του!

Ηράκλειο: Το τατουάζ που έκανε την έβαλε σε περιπέτειες – Δείτε τι έπαθε η 12χρονη που κατέληξε σε νοσοκομείο (Φωτό)!

Λασίθι: Τράβηξαν το καλάμι τους και είδαν αυτό το ψάρι – Οι μικροί ψαράδες τα έχασαν όταν έμαθαν περί τίνος επρόκειτο (Φωτό)!

Εύβοια: Της έκανε πρόταση γάμου τη στιγμή που δεν το περίμενε με τίποτα – Δείτε το βίντεο!

Θεσσαλονίκη: Δείτε την… ιδιαίτερη φωτογραφία του Ηλία Ψινάκη που κάνει θραύση στα social media – Η πόζα έξω από το δημαρχείο!

Πάτρα: Δείτε το σπίτι που νοικιάζεται προς 900€ την ημέρα – Φωτό!

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε