Κυριακή, 2 Ιουν.
29oC Αθήνα

Για ένα συμπλήρωμα διατροφής πυροβόλησαν τον Βολιώτη πρωταθλητή! ΒΙΝΤΕΟ

ΦΩΤΟ από το e-volos
ΦΩΤΟ από το e-volos

Ο 37χρονος πρωταθλητή του body building, Μανώλης Καραμανλάκης παραμένει νοσηλευόμενος στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας. Τα δύο αδέρφια, ηλικίας 33 και 27 ετών, που κατηγορούνται για την επίθεση, προφυλακίστηκαν.

Όπως διαβάζουμε στο e-volos, λίγα λεπτά μετά την απόφαση προφυλάκισης από τον Ανακριτή, των δύο φερόμενων ως δραστών της δολοφονικής επίθεσης εναντίον του αλλά και της ληστείας στα ΕΛΤΑ Βόλου στις 25 Ιουλίου,
όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα,
ο συνήγορός τους, Θανάσης Χαρμάνης, απαντώντας στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Βόλου, αναφέρθηκε στον λόγο της επίθεσης.

ΦΩΤΟ από το e-volos

“Δυστυχώς, έγινε για ασήμαντη αφορμή. Μια συναλλαγή για την αγορά ενός συμπληρώματος διατροφής”, είπε ο κ. Χαρμάνης,
ευρισκόμενος εν αναμονή του σωφρονιστικού ιδρύματος που θα μεταφερθούν τα δύο αδέρφια, μέχρι και την εκδίκαση της υπόθεσης.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του από το e-Volos.gr:

Οι κατηγορούμενοι, κλήθηκαν από τον ανακριτή να περιγράψουν καρέ-καρέ το πρωτοφανές, για τα δεδομένα της θεσσαλικής πόλης, περιστατικό, που έγινε το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας και είχε ως αποτέλεσμα τον βαρύτατο τραυματισμό του 37χρονου αθλητή.
Όπως προέκυψε λοιπόν, η επίθεση έγινε δι’ ασήμαντον αφορμή και αφορούσε διαφωνία του νεότερου αδελφού με το θύμα σε μεταξύ τους συναλλαγή για την αγορά συμπληρώματος διατροφής.

Ο 37χρονος, σύμφωνα με όσα απολογήθηκε ο 27χρονος, λίγη ώρα πριν τη δολοφονική επίθεση, χειροδίκησε εναντίον του, γεγονός που έκανε τον κατηγορούμενο ‘έξω φρενών’.

Δηλώνει μετανιωμένος

Αφού έφυγε από το μαγαζί, πήρε μία καραμπίνα και συνοδευόμενος από τον αδελφό του, επέστρεψε στο κατάστημα, όπου χωρίς να διστάσει πυροβόλησε τέσσερις φορές εναντίον του 37χρονου, πράξη για την οποία, απολογούμενος, είπε ότι μετάνιωσε.

Την ίδια ώρα, ο έτερος κατηγορούμενος στην απολογία του φέρεται να είπε ότι προσπάθησε μάταια να αποτρέψει τον αδελφό του. Οι δύο άνδρες, που κατηγορούνται επιπλέον ότι έκαναν τον περασμένο Ιούλιο ληστεία σε υποκατάστημα των ΕΛΤΑ σε συνοικία του Βόλου (η εμπλοκή τους προέκυψε από την βαλλιστική εξέταση της καραμπίνας),
δεν έπεισαν τον ανακριτή και τον εισαγγελέα, που τους έκριναν προφυλακιστέους.

Στο μεταξύ, ο 37χρονος αθλητής εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου της Λάρισας…

Διαβάστε ακόμα:

Οι ληστές των ΕΛΤΑ… τα αδέρφια που πυροβόλησαν τον Βολιώτη αθλητή;

Βόλος: 48ωρη προθεσμία στους κατηγορούμενους των δύο δολοφονικών επιθέσεων

Βόλος: Ομολόγησε ο ένας για τη δολοφονική επίθεση στον 37χρονο “γίγαντα”

Βόλος: Χαροπαλεύει ο body builder που ”γάζωσαν” με καραμπίνα – Δείτε τα βίντεο!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε