Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Γιάννενα: Εξαφάνιση θρίλερ του πασίγνωστου γιατρού Στέφανου Σκοπούλη – Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό του (Φωτό)!

ΦΩΤΟ από το epirusgate
ΦΩΤΟ από το epirusgate

Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό του καρδιολόγου Στέφανου Σκοπούλη – Στο κόκκινο η αγωνία φίλων και συγγενών του…

Ακόμη δεν έχει εντοπιστεί από τις διασωστικές δυνάμεις ο ορειβάτης καρδιολόγος, γνωστός γιατρός και δημοτικός σύμβουλος Ιωαννίνων Στέφανος Σκοπούλης, που αγνοείται από χθες στα όρη του Σουλίου. Με το πρώτο φώς της ημέρας, ξεκίνησαν οι έρευνες, χωρίς όμως να αποδώσουν καρπούς. Ζητήθηκε ήδη η συνδρομή ελικοπτέρου και σε λίγη ώρα, αναμένεται να φτάσει στο σημείο ελικόπτερο Super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας. Οι έρευνες έχουν πλέον επικεντρωθέι στοι όρος Γκορίλας. Στο Ελευθεροχώρι παραμένουν οι συγγενείς και φίλοι του αγνοούμενου γιατρού…

Ο άτυχος 65χρονος συμμετείχε στην εκδρομή που διοργάνωναν από κοινού οι Ορειβατικοί Σύλλογοι Ιωαννίνων και Ηγουμενίτσας στο όρος Χιονίστρα. Ο ορειβάτης προπορεύφθηκε από τους υπολοίπους και αποκόπηκε από την ομάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες, το κινητό του τηλέφωνο είναι ενεργό, ωστόσο, δεν απαντά στις κλήσεις και οι διασώστες εκτιμούν ότι είναι τραυματισμένος.

Στην περιοχή επικρατούν πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και όλοι εύχονται ο 65χρονος να καταφέρει να περάσει την νύχτα σε κάποιο ασφαλές σημείο και να τον εντοπίσουν τις επόμενες ώρες τα σωστικά συνεργεία.

Πηγή: epirusgate

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε