Κυριακή, 19 Μαΐ
28oC Αθήνα

Γιάννενα: Τον απέρριψε και σκαρφάλωσε σε ταράτσα οικοδομής για να αυτοκτονήσει!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Η απόρριψη από τη γυναίκα που ονειρευόταν τον οδήγησε μισό βήμα από την αυτοκτονία – Θρίλερ στα Καρδαμίτσια των Ιωαννίνων με πυροσβέστες, αστυνομικούς και ειδικό διαπραγματευτή…

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια ενός 27χρονου αργά χθες το απόγευμα (24-04-2013) στα Καρδαμίτσια, καθώς είχε ανέβει στην ταράτσα διώροφης οικοδομής και απειλούσε να πέσει στο κενό!

Άμεσα κινητοποιήθηκαν Αστυνομία, Πυροσβεστική και 5η ΕΜΑΚ, που έσπευσαν στο σημείο και ξεκίνησαν την προσπάθεια να μεταπείσουν τον νεαρό άνδρα, ο οποίος φαινόταν αποφασισμένος να βάλει τέλος στη ζωή του. Μάλιστα, η Πυροσβεστική είχε και το ειδικό στρώμα, που σε τέτοιες περιπτώσεις επιστρατεύεται για να σώζει τη ζωή όσων απειλούν να πέσουν.

Τελικά, μετά από πολύωρες διαπραγματεύσεις και ενώ είχε πάει στο σημείο και ασθενοφόρο για παν ενδεχόμενο, ο 27χρονος πείστηκε από τον ειδικό διαπραγματευτή της αστυνομίας και κατέβηκε, δίνοντας τέλος στο… καρδιοχτύπι των δικών του ανθρώπων.

Σύμφωνα με τον proinoslogos.gr, οι λόγοι που ώθησαν το νεαρό άνδρα να φθάσει ένα βήμα πριν την πτώση στο κενό ήταν ερωτικοί…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Ηλεία: Έδιωξαν την κόρη τους από το σπίτι επειδή έμεινε έγκυος!

Τρίκαλα: Οι κλέφτες έτρεχαν να σωθούν – Εφιάλτης τους ο αντιδήμαρχος!

Κορινθία: Φρουρούμενη σε νοσοκομείο η 70χρονη ”γυναίκα Ζορό”!

Κρήτη: Έρευνα για ύποπτες διαδρομές χρυσού από το Βερολίνο στο Ηράκλειο!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε