Κυριακή, 5 Μαΐ
17oC Αθήνα

Γιαννιτσά: Μαθητής της Γ Λυκείου ”βούτηξε” στο κενό από 6όροφη πολυκατοικία – Χαροπαλεύει σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Η απόπειρα αυτοκτονίας του μαθητή συγκλονίζει τα Γιαννιτσά – Ο 18χρονος ανέβηκε στον 6ο όροφο πολυκατοικίας που βρίσκεται πολύ κοντά στο σχολείο του…

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι λίγο πριν τις 07.30, ένας 18χρονος μαθητής από τα Γιαννιτσά έκανε βουτιά στο κενό. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο μαθητής ανέβηκε στην κορυφή της εξαόροφης πολυκατοικίας που βρίσκεται πολύ κοντά στο 1ο ΓΕΛ Γιαννιτσών και το νοσοκομείο της πόλης και έπεσε στο κενό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδί έφυγε από το σπίτι του το πρωί, αλλά δεν πήγε στο σχολείο για να δώσει πανελλαδικές εξετάσεις. Κατευθύνθηκε στην πολυκατοικία και τα όσα ακολούθησαν ξεσήκωσαν ολόκληρη την περιοχή.

Το άτυχο παιδί, μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης με βαριά κατάγματα και οι γιατροί δίνουν μάχη να το κρατήσουν στη ζωή.

Οι γονείς του μαθητή βρίσκονται στο πλευρό του παιδιού τους, ενώ στο νοσοκομείο αναμένονται και αστυνομικοί που θα προσπαθήσουν μέσα από τις καταθέσεις που θα πάρουν, να ρίξουν φως στα αίτια της απόπειρας αυτοκτονίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Ηλεία: Είδαν αυτό το μήνυμα στο facebook και ”πάγωσαν” – Φωτό!

Ηράκλειο: Σπαραγμός στο facebook για τον πατέρα αστυνομικό που αυτοκτόνησε στην Κέρκυρα – Τα μηνύματα φίλων και συγγενών του!

Λήμνος: Νέος σεισμός 4 Ρίχτερ – Τρομακτικό ξύπνημα για τους κατοίκους του νησιού!

Εύβοια: Πάτησε τους τροχονόμους που του έκοψαν κλήση και προσπαθούσαν να του πάρουν τις πινακίδες του αυτοκινήτου!

Κρήτη: Η φωτογραφία που μάγεψε τους κριτές και κέρδισε πανευρωπαϊκό βραβείο – Δείτε την!

Ρόδος: Απίθανος τραυματισμός νεαρού ενώ περπατούσε – Έσπασε το πόδι του από τη μια στιγμή στην άλλη (Φωτό)!

Θεσσαλονίκη: Πλήρωσε αλλά το ταξίδι στην Ευρώπη που ονειρευόταν με τον αγαπημένο της δεν έγινε ποτέ!

Καβάλα: Η φωτογραφία από τις τουαλέτες των ΚΤΕΛ που κάνει το γύρο των social media – Η έκπληξη που περιμένει τους ταξιδιώτες!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε