Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Γρεβενά: Σπαραγμός για την 35χρονη Χρύσα που σκοτώθηκε στο νοσοκομείο Αμαλία Φλέμινγκ – Πρόσφατα είχε παντρευτεί (Φωτό)!

ΦΩΤΟ από thessalianews.gr
ΦΩΤΟ από thessalianews.gr

Συγκλονισμένοι οι συγγενείς, οι φίλοι και οι συνάδελφοι της Χρύσας Ρόβας από την ασύλληπτη τραγωδία – Το μεσημέρι η κηδεία της 35χρονης που λίγους μήνες νωρίτερα είχε παντρευτεί τον αγαπημένο της…

Συγκλονίζει ο τρόπος που «έφυγε» αναπάντεχα από τη ζωή μια 35χρονη Γρεβενιώτισσα, νοσηλεύτρια της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας (Μ.Ε.Θ.) του νοσοκομείου «Αμαλία Φλέμινγκ» στην Αθήνα. Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, σε ώρα υπηρεσίας, «κλείστηκε» έξω από τη Μ.Ε.Θ., όπου εργαζόταν, αφού η πόρτα κλειδώνει αυτόματα. Στη συνέχεια, προφανώς για να μην αφήσει μόνους τους νοσηλευόμενους στη Μονάδα επιχείρησε να εισέλθει στη ΜΕΘ από το παράθυρο του φωταγωγού, από ένα περβάζι που έβλεπε στον φωταγωγό, με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία της και να πέσει από τον 3ο όροφο! Η 35χρονη Χρύσα Ρόβα μεταφέρθηκε αμέσως για τις πρώτες βοήθειες στον «Ευαγγελισμό», αλλά ήταν πλέον αργά για τη ζωή της. Η άτυχη γυναίκα είχε παντρευτεί πρόσφατα.

ΦΩΤΟ από thessalianews.gr

Συγκλονισμένοι από τον αναπάντεχο τραγικό θάνατό της, οι συνάδελφοί της, την αποχαιρέτησαν με την παρακάτω συγκινητική ανάρτηση: «Το Αμαλία Φλέμιγκ βυθίστηκε στη θλίψη. Από ένα τραγικό δυστύχημα, αναπάντεχο, από ένα χωρίς λόγο γύρισμα της τύχης, την ώρα της δουλειάς, έφυγε πολύ πρόωρα από κοντά μας, το γελαστό παιδί, η συναδέλφισσά μας Χρύσα Ρόβα. Να θυμόμαστε τη Χρύσα με ένα χαμόγελο όπως το δικό της. Όταν μια πόρτα κλείνει και χάνεται ένας νέος άνθρωπος, Όταν η αίσθηση για το καθήκον ξεπερνάει το αυτονόητο…”

Η κηδεία της άτυχης νοσηλεύτριας θα γίνει το μεσημέρι, στον Μητροπολιτικό Ναό Γρεβενών, από όπου και κατάγεται. Ήδη, συνάδελφοί της και φίλοι έρχονται από την Αθήνα για το τελευταίο «αντίο» στη χαμογελαστή Χρύσα Ρόβα.

Πηγή: Εφημερίδα Ελευθερία

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε