Πέμπτη, 13 Ιουν.
32oC Αθήνα

Ηλεία: Καλλιεργούσε 149 χασισόδεντρα πίσω από τα… αμπέλια!

ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.
ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.

Ο 50χρονος συνελήφθη το μεσημέρι, στον Άγιο Ιωάννη Ήλιδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αμαλιάδας και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας, αξιοποιώντας κατάλληλα πληροφορίες αλλά και στοιχεία που προέκυψαν από την έρευνα, εντόπισαν σε αγροτεμάχιο του 50χρονου, πολύ κοντά στο σπίτι του, 149 δενδρύλλια χασίς τα οποία καλλιεργούσε.

Για την κάλυψη των δενδρυλλίων, ο δράστης είχε φυτέψει περιμετρικά αμπελώνα, αποτελεούμενο από τέσσερις συστάδες κλημάτων, μεγάλου μήκους, οι οποίες περιέβαλαν τη φυτεία, δυσκολεύοντας τον εντοπισμό της.

Για το πότισμα των φυτών, ο 50χρονος αντλούσε νερό από δημοτικό σύστημα ύδρευσης, το οποίο με λάστιχο ποτίσματος, μήκους 50 μέτρων, μετέφερε στη καλλιέργεια των ναρκωτικών.

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του δράστη, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν μια συσκευασία με χασίς συνολικού βάρους 5 γραμμαρίων ενώ στο χώρο της φυτείας βρέθηκαν ένα σκαλιστήρι και ένα μυστρί τα οποία χρησιμοποιούσε ως γεωργικά εργαλεία.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας ενώ την προανάκριση και τις έρευνες κάνει το Τμήμα Ασφαλείας Αμαλιάδας.

Διαβάστε ακόμα:

Πάτρα: Ξεκίνησε η δίκη των λιμενικών για παράνομη διακίνηση μεταναστών

Λέσβος: Πακιστανοί επιτέθηκαν με μαχαίρι σε συμπατριώτη τους για 5 ευρώ!

Λαμία: Τσιγγάνοι άρπαξαν το κινητό μαθητή και προσπάθησαν να ληστέψουν ηλικιωμένη!

Πακιστανοί έκαναν τους… Ισπανούς για να πετάξουν για Μιλάνο

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε