Τετάρτη, 15 Μαΐ
22oC Αθήνα

Ηλεία: ”Μαύρα” Χριστούγεννα για οικογένεια ναυτικού – Πέθανε στο πλοίο που εργαζόταν!

ΦΩΤΟ από ilialive.gr
ΦΩΤΟ από ilialive.gr

Ο 39χρονος ναυτικός αφησε την τελευταία του πνοή στο λιμάνι – Είχε χτυπήσει σοβαρά στο πλοίο που εργαζόταν – Δείτε φωτό…

Μαύρα Χριστούγεννα για το πλήρωμα του φορτηγού πλοίου ”Urban Ever” που έχασε αιφνίδια ένα από τα μέλη του. Το Urban Ever ταξίδευε από την Ριέκα της Κροατίας για τον Πειραιά έμφορτο με δεκάδες κοντέϊνερ.

Κάτω απο συνθήκες που δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές, ο 39χρονος ναύτης από τις Φιλιππίνες, φέρεται να τραυματίστηκε σοβαρά στα πόδια από πτώση – σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία.

Άμεσα ο καπετάνιος του πλοίου έδωσε σήμα για βοήθεια από τα ανοιχτά της Ζακύνθου, για μεταφορά του ναύτη λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του στο πλησιέστερο νοσοκομείο. Το Κέντρο Επιχειρήσεων έδωσε εντολή για να προσεγγίσει το πλοίο στο Κατάκολο όπου το ρυμουλκό Αλφειός, ανέλαβε να πλησιάσει στο πλοίο στα ανοιχτά του λιμανιού και να παραλάβει τον τραυματία.
ΦΩΤΟ από ilialive.gr
ΦΩΤΟ από ilialive.gr

Όμως τότε φάνηκε να χάνει τις αισθήσεις του. Φτάνοντας στο λιμάνι όπου περίμενε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ο ναύτης εξέπνευσε παρά τις προσπάθειες ανάνηψης των διασωστών.

Σύμφωνα με το ilialive.gr, θα διαταχθεί νεκροψία – νεκροτομή για να φανούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του άτυχου ναύτη, ενώ το πλοίο συνεχίζει την πορεία του για το λιμάνι του Πειραιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Βόλος: Θάνατος στο γιορτινό τραπέζι – Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας για πασίγνωστο τραπεζικό υπάλληλο!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε