Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Ηλεία: Οι γονείς έβλεπαν φίλο τους να μαχαιρώνει το παιδί τους – Ολονύκτιο θρίλερ με συλλήψεις και λεπτή χειρουργική επέμβαση!

ΦΩΤΟ από ilialive.gr
ΦΩΤΟ από ilialive.gr

Ο δράστης συνελήφθη από αστυνομικούς ενώ το παιδί νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο

Λίγο έλλειψε να μετατραπεί σε τραγωδία ένα επεισόδιο στο οποίο ενεπλάκησαν ένας 18χρονος, ο 45χρονος πατέρας του και ο 47χρονος φίλος του τελευταίου, στο Χειμαδιό τα μεσάνυχτα της Τρίτης.

Για λόγους που ακόμα δεν έχουν διευκρινιστεί ο 18χρονος μαζί με τη μητέρα του έφυγαν από τον Πύργο όπου διαμένουν και πήγαν στο Χειμαδιό στο σπίτι του 47χρονου όπου βρισκόταν και ο 45χρονος πατέρας. Εκεί άγνωστο γιατί «άναψαν τα αίματα» και ο 47χρονος φέρεται να μαχαίρωσε στην στομαχική χώρα, τον 18χρονο.

Σύμφωνα με το ilialive.gr, ο πατέρας και η μητέρα του 18χρονου, τον έβαλαν στο αυτοκίνητο ενώ αυτός αιμορραγούσε σοβαρά και κατευθύνθηκαν προς το νοσοκομείο Πύργου μέσω Καράτουλα. Παράλληλα κάλεσαν την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ, με ασθενοφόρο να περιμένει και να παραλαμβάνει το νεαρό στις Καρούτες.

Εσπευσμένα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί έδωσαν μάχη για να σώσουν το 18χρονο, που υποβλήθηκε άμεσα σε χειρουργική επέμβαση προκειμένου να περιορίσουν την αιμορραγία και να αντιμετωπίσουν τα τραύματα.
Η κατάσταση έξω από το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών ήταν τεταμένη για ώρα το βράδυ παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης.

Αφότου ελήφθησαν καταθέσεις, αστυνομικοί κατευθύνθηκαν προς το Χειμαδιό, όπου σύμφωνα με πληροφορίες αναζήτησαν και συνέλαβαν τον 47χρονο φερόμενο δράστη. Ο 18χρονος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο Πύργου, ενώ η υπόθεση ερευνάται ακόμα στο πλαίσιο της προανάκρισης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Εύβοια: Χτύπησε και βίασε γριούλα έξω από στάνη – Σοκάρει η ομολογία του Αλβανού δράστη που οδηγείται στον εισαγγελέα!

Θεσσαλονίκη: Εφιάλτης για έγκυο γυναίκα σε στάση λεωφορείου!

Τρίκαλα: Αστυνομικός… για όσκαρ εντιμότητας – Μπήκε στην τράπεζα με επιταγή και άφησε άφωνους τους πάντες!

Ρόδος: Λιποθύμησε όταν άκουσε την απόφαση του δικαστηρίου για το τροχαίο ατύχημα που προκάλεσε!

Γιάννενα: Φορτηγό έκρυβε τις… τέλειες απομιμήσεις αθλητικών παπουτσιών – Η απόφαση της εταιρείας Nike (Φωτό)!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε